Çokmu geç kaldım liseden mezun olduğumdan beri boş boş zaman geçirdim hiçbişey yapmadım hemen nerde işe başlayabilirim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mağaza da çalış , ya da hangi sehirdeysen o şehirde ne yönde gelişmişse o yönde git. Mesela benim şehrin tekstil yönünde çok iyi. Şehrin çoğu tekstil işinde.
Girersen 8 saat asgari ucretten biraz fazla alırsın. şu an 12-13 alırsın.
Mesai ile birlikte 15 bin TL . Temiz güzel para
Yaşadığın yere yakın avm varsa orada işe başlayabilirsin.
Var ama hangi mağazaya başvursam hemen alırlar sence
Bilemiyorum. Kariyer. net ve Secret CV’den profil oluşturup başvur. Kimin ihtiyacı varsa geri dönüş yapar zaten.
Cv oluşturmaıyorum maalesef çunku çirkinim kendimden nefret ediyorum hiç arkadaşımda yok çirkin olduğum için işde işlerede alınmıyorum buyüzden😥😢
Çirkinliğe değil kişisel hijyen ve işi yapma potansiyeline bakarlar.
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum parasızlık ve çirkinlik yüzünden böyleyim işde mutsuz yorgun bitkin enerjim yok çunku beni mutlu edicek hiçbişey yok hayatımda
Kendini sevmediğin sürece hayatın boşa akıp gidecek. Çalışıp deneyim kazanman lazım. İlerde sıkıntı yaratır senin için. Para kazandıkça da kendin için bir şeylet yaprsın. Spora gidersin, kas yaparsın, yüzünde sevmediğin bir şey varsa onu yaptırırsın vs vs sana kalmış
teşekkur ederim inan şu söylediklerin bile beni birazda olsa iyi hissettirdi tamam yarın gidip defactoya lcwya kotona başvurucam inşallah alınırım alınmazsamda en son migrosa başvuru yapıcam oraya herkesi alıyorlar zaten
Lunapark vs varsa oralara da başvuru yapabilirsin deneyimsizi de alıyorlar zaten
tamam orayada sorarım aslında daha önce 2 ay biryerde çalıştım sıkıldım ve işi bıraktım bunuda söylemek istedim sana teşekkur ederim önerilerin için
Rica ederim başarılar🫶🏼
Senin nekadar iş deneyimin var merak ettim aynı yaştayız ama ben sadece 2 ay çalıştım ya sen?
Çok fazla yok. Okuldan dolayı 8 ay lunaparkta çalıştım. 1 haftalığına bayram desteği için lunaparkta çalıştım. 1 yıl anaokulunda yardımcı öğretmenlik yaptım. 1 ay staj için dr başka bir kurumda yardımcı öğretmenlik yaptım. 1 hafta sonra da başvuru yapıcam avm’ye
İyiki çok fazla yokmuş daha ne olsun:) bu yaşda dolu dolu gelmişsin 22 yaşına helal olsun ben kocaman bir hiçle geldim 2 ayy😅😂 inşallah biryerde sabit kalırım artık bende bir lunapark mağaza vs bakalım sen avmde nereye başvuru yaptın
Daha başvuru yapmadım bakıcam öyle
2 ay sinemada çalışmıştım ben aslında kolay gibi gözüksede içecekler (sular kola fusetea sprite) bunları paletle çekiyoruz arkadan ağır tarafıda var yani bu işin:)
O zaman ya satış danışmanı ya da lunaparkta çalış. Orada öyle şeyler olmuyor. Depo personelleri ayrı oluyor çünkü
Lunaparkta ne yapıyoruz peki ne iş yani?
Makine çalıştırıyorsun sadece
Avmnin içinde değilmi bu lunaparklar ufak çocuklar için yani dışarıda olan büyük lunaparklar değil dimi onları kast etmedin yani?
Değişiyor yerine göre. Bazılarında sadece küçük çocuklar için aletler oluyor. Bazılarında hem yetişkin hem küçük çocuk aletleri oluyor. Öyleyse zaten küçük çocuktan başlatıyorlar öğretmeye. Sonra yavaş yavaş hepsini gösteriyorlar.
Çok teşekkur ederim açıklamaların için inşallah bir iş olurda çalışmaya başlarım bende çunku gerçekten bu devirde herkesinmi durumu kötü bilmiyorum ama benim gibi yanında hiçbir destekcisi olmayanlar için çalışmak şart
Maalesef evet umarım iş bulursun hemen
İnşallah teşekkur ederim sende istediğin biryerde iş bulursun umarım
Garson komi