İş başvurusu yapalı 9 gün oldu ama hâlâ cevap gelmedi. Ne yapmalıyım? Alt tarafı bir markete girmek istemiştim. İş bulmak, markete girmek bu kadar zor mu? 25 yere CV verdim ama hiçbirinden çağrılmadım. Bir de lisans mezunuyum
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes apartmandan bozma üniversitelerde okudu. Hem niceliğin hem niteliğin anasını belledik. 20 sene önce lise okuyanlar şimdinin üniversite mezunlarını cebinden çıkarır.
Alt tarafı bir markete gircem ona bile giremiyorum
Sevgili genç dostum, yaşadığın hissi ve hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. Ancak Dokuz gün kurumsal süreçler için henüz oldukça kısa bir süre. Marketler genellikle toplu alımlar yapar veya CV'leri havuzda toplar. Lisans mezuniyeti seni üzmesin, bu süreç senin yetersizliğin değil, piyasanın yoğunluğudur. Sabırlı ol ve bu süreci sadece beklemeden, alanına yönelik adımlar atarak değerlendir. Umudunu hiç kaybetme, sence hedeflerine bir adım daha yaklaşmak için bugün başka ne yapabilirsin? 🎓✨
Cevap
4Cevap
Marketelere alım zor torpilin olması lazım
Torpilim var şok'ta ama şokta sanırım eleman ihtiyacı şu anlık yokmuş ilgileneceğini söylediler, A101'e kimseyi tanımıyordum tesadüfen eleman eksikliği olan yere cv verdim ve görüşmeye alındım fakat hiçbir haber yok 9 gün oldu
Özgeçmişinden lisans bilgisini silip öyle başvur
Neden?
Ne alakası var şimdi çalışmıyorum zaten ki benim bir tane tanıdığım biri hem üniversite örgün şekilde okuyup hem de markette part time çalışıyordu onu almamaları lazım ben boşum üniversite mezunu işsiz biriyim
Fabrikaya gir
Fabrika ortamı bana göre değil
İnternetten kazan para
Torpil enerji
Lisans ne okudun
Öğretmenlik hiç pişman değilim kendimi geliştirmekten, ama atama az bundan müzdaribim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?