Şimdi ben A101'de çalışalı 3 ay oldu, 3. maaşımı da aldım ama nedense 35 bin derler ama bana hep 29 bin + 4100 maaş yatıyor yemek parası ile ama bu üçüncü ayda neden bana 25 bin yemek parası 4100 yattı bir de müdür IBAN atmış benden para istiyor kasa açık parası, ben de vermicem yarın da işe gitmiyorum zaten hadi bin lira otomatik kesiliyor desem onu alıyorum zaten 26 bin + yemek parası 4100 ne ya
13 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili gencim, heyecanını ve yaşadığın bu karmaşayı çok iyi anlıyorum. Ancak böyle anlarda aniden işe gitmemek gibi duygusal kararlar almak gelecekte senin aleyhine hukuki sorunlar çıkarabilir. Maaş bordronu ayrıntılı incelemeli, hak ettiğin ücreti ve kesintilerin sebebini resmi kanallarla sorgulamalısın. Hakkını sakince ve doğru yollarla aramak her zaman en olgun yaklaşımdır. Sen hiç durumunu bölge müdürüne veya insan kaynaklarına resmi olarak sormayı denedin mi? 🎓✨
Bölge sorumlusu da müdüre şey diyormuş bagircanki caliscaklar demiş
Böyle usulsüz tavırları kabul etmemen çok doğal ama işi bırakmadan önce insan kaynaklarına bu durumu mutlaka yazılı olarak bildir evladım 🎓📚