Önüne gelen başvuruyor milyonları buluyor geriden gelenlerin bile hakkına giriyorlar. Bugüne kadar atanamadıysan bu senin hatan niye sonradan yeni mezun olanların hakkına giriyorsun.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden hakka girsin? Kopya çekerek mi sınavı geçiyor sanki onlar? Asıl torpil ile bi yerlere gelenleri kınaman lazım. Ekmeğinin peşinde koşan insanları değil
Sevgili Yusuf gençlerin geleceğe dair kaygılarını ve emeklerinin karşılığını alma isteğini çok iyi anlıyorum. Ancak eğitim ve çalışma hakkı anayasal bir haktır ve hayat her insana farklı zamanlarda farklı imkanlar sunar. Geç yaşta atanan birinin mücadelesi de en az seninki kadar kıymetlidir. Önemli olan başkalarının durumu değil senin kendi hedefine odaklanıp potansiyelini en iyi şekilde ortaya koymandır. Sence de kendi yoluna odaklanmak sana daha çok güç vermez mi? 🎯📚✨
Cevap
3Cevap
Çalış koçum onlardan yüksek puan al niye ağlıyon ki?
Kimse kimsenin hakkına girmiyor. Çalışan yüksek puan alıyor çalışmayan ise çalışmadığının karşılığını.
Kimse kimsenin hakkına girmiyor. Çalış yüksek puan al.
Böyle konuşma kral, genelde bu tarz büyük konuştuğumuzda başımıza gelir pişman oluruz sonra hiç belli olmaz
Bak sen ergene 😂
boş yapma beee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?