Yaş kavramı önemlimidir? Yaş kavramından ilişkilerde uyumsuzluk oluyor mu? Yaşınız problem oldumu hiç? Kaç yaşındasınız yorumlara bekliyorum✨ #azıcık sizlerden bahsedelim..
Belli bir olgunluk seviyesine gelindiği zaman ve belli bir ilişki yaşama durumunda olgunluk seviyesine gelindiği zaman ben yaşın yaş farkını sorun olacağını düşünmüyorum.
Hep söylediğim şeyi bir kez daha söyleyeyim. Ben onunla bir konu hakkında tartışırken bir yerde eğlenirken hatta sevişirken onun yaşını görmeyeceğim alnında onun yaşı yazmayacak veya onu yaşıyla değil onun düşünceleri ile fikirleriyle benim alakam ilişkim olacak.
Yaşınız 25 ise hiç önemli değil. İster 10 yaş, ister 20 yaş, ister 30 yaş ister 40 yaş fark olsun önemli değil. Ama taşınız 25 in altında ise yaşıt bile oksanız sorundur.Çünkü 25 yaş her ilişkiyi taşır, güvenilirdir, aşmıştır, kurtulmuştur.
Ben 19 yaşındayım. Her yaştan insanla anlaşabilirim. Ama bence yaş meselesi biraz ölçüt ilişkilerde. Hani en fazla benden 2 yaş küçük ya da 2 yaş büyük olursa iyi olur. Ha istisnalar olur belki benden 15 yaş büyük biri orası ayri.
yaşın önemi aslında görüntü olarak benzer veya yakınlık olduğu sürece önemi yok sadece hayatta insanlara bir sınırı belirlemek için koyulmuş bişey bu kafa yapısı yaştan daha önemli bence