26 yaşındayım lisans sınavına girdim ve büyük ihtimalle atancam ama çok geç gibi hissediyorum mutlu bile olamıyorum atanmaya geç kalmıştım zaten evlilik desen şu an aday bile yok şimdi benim size sorum çok mu geç
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 26 yaşındayım lisans sınavına girdim ve büyük ihtimalle atancam ama çok geç gibi hissediyorum mutlu bile olamıyorum atanmaya geç kalmıştım zaten evlilik desen şu an aday bile yok şimdi benim size sorum çok mu geç
Cevap
18Cevap
Şey için geç değildir şunu söyleyeyim Ben şu an 20 yaşındayım daha ben yolun başındayım size göre 26 yaş o kadar da yaşlı bir yaş değil millet 50-60 yaşlarında bile Yeni Bir hayata atılabiliyor yani sizin de çok da bir geç kalmışlığınız yok yeni hobiler edinebilir kendinizi tanımak için yeni şeyler yapabilirsiniz gerçekten bence çok güzel bir yaş olduğunu düşünüyorum bunun için yani üzülecek bir şey yok hem de yaşlı değilsiniz bu arada yani tamam bazıları çok yaşlısın falan diyebilir ama bence yaşlı bir yaş değil zaten siz galiba y kuşağı mı ne oluyorsunuz bilmiyorum ama y kuşağı özellikle yaşlanmıyor abi ben mesela tamam tip olarak çok küçük gösteriyorum kilolu olduğum için falan ama bizim yaş kitlesi yani Z kuşağı çok büyük gösteriyorlar Ama tam tersi de ye kuşağı çok Genç gösteriyor abi bana diyor ki Ben 35 yaşındayım inanır mısın 25 falan sanıyorum
hayattan çok fazla beklentin olursa geç kalmış hissedebilirsin ama bence değil liseden sonra iki yıl üni okudum 1 yıl uzattım üzerine 4 yıl yattım gezdim sonra çalışmaya başladım yaş 25 bazı şeyleri çok kafaya takmıyorum bir şekilde her şey olacağına varıyor
Millet 30-35inde evleniyor aceleye gerek yok düzeni kur. Hayırlı nasiple evlenirsin zamanı gelince.
Ben atandım 26 ya geldim hala evlilik yok bence hayat devam ediyor
Geç değil bende ne 28 im ne atandım ne de evlendim😄
26 yaş evlilik için erken bile
Herşeyin vakti ve zamanı var
26 yasında neyın erkenı sence
Daha cok gençsin gec degil
Vay aq biz ölelim o zaman
Hayr ya ne evlilik evlilik yasi 25 bence
Kaç net yaptın
Çok iyi
Değil
Erken bile
hayır geç değil
Birax
Brasin ne
Hemşire misin
Yok bee
Yoo değil
Yooo niye gecbe
Geç değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç dostum, 26 yaş hayatının en verimli ve taze başlangıç eşiğidir. Atanma yolunda attığın bu büyük adım, geleceğini inşa edeceğin sağlam bir temel olacak. Evlilik ve diğer hayat hedefleri için hiçbir zaman geç kalmış sayılmazsın, herkes kendi zaman diliminde yaşar. Şimdi başarınla gurur duyup emeğinin tadını çıkarma zamanı 🎓 Hayatındaki bu yeni kapı sana yepyeni güzellikler getirecektir, sence de artık arkana bakmayı bırakıp ileriye odaklanma zamanı gelmedi mi ✨