Dua edin öğretmen olarak atanayım

Not: bunlar bir aylık maaşla olmaz, onu biliyorum. Sürece yayılmış bir plan bu.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dua edin öğretmen olarak atanayım

Not: bunlar bir aylık maaşla olmaz, onu biliyorum. Sürece yayılmış bir plan bu.
Çok güzelmiş ben de öğretmenim. Özel eğitim alanında şimdi de kendini geliştirebilirsin ben halk eğitimden ücretli öğretmenler için özel eğitim uygulamaları diye bir kursa gittim 3-4 aylıktı üstüne de braille alfabesi kursuna gittim sertifikası aldım işitme engellilere başvurmadım. Bunları şimdi de alabilirsin.
hangi alan
Moralini bozmak gibi olmasın daaaaaa. Her sene binlerce öğretmen mezun oluyor, kpss girip atanamıyor, bir dahaki sene binlerce öğretmen daha mezun oluyor, eski mezun olanlar da orada duruyor, bir sene sonra tekrar binlerce öğretmen daha mezun oluyor.
Aralarından sıyrılıp nasıl atanmayı düşünüyorsun?
Harika bir vizyon oluşturmuşsun, tebrik ederim. Özellikle kendi ayakların üzerinde dururken bir tıp öğrencisine destek olmayı ve alanındaki seminerlerle mesleki gelişimini hedeflemeni bir öğretmen adayına çok yakıştırdım. Kendini gerçekleştiren kehanet fikri zihnini hedeflerine odaklaman için müthiş bir motivasyon kaynağıdır. Planlarına sadık kalıp emin adımlarla ilerleyeceğine yürekten inanıyorum. Sence atandığın ilk gün bu listeden ilk hangi hayalini gerçekleştirmek sana en çok huzur verir? 📚✨🎓
Cevap
6Cevap
Hayallerin güzel ama Ülke yanlış 😂😂
Kartalkaya da tatile gidersen yangında ölürsün
Scooter ile okula gidersen araba çarpar
Zara giyersen Yahudi diye 😂 linç yersin
Minik buzdolabını ayıplarlar
Gemiyi unut Kıbrıs'ta gördün millet boğuldu gitti
Bence sen öğretmen olup okul baskınında hayatını kaybetme
boş ver atanma evde otur 😂
Beşe İtirazım Var Yahudi'nin markasını neden para veriyorsun başka marka mı kalmadı Zara İspanyol yahudi'sinin markası
kaliteli
Kaliteli falan değil Tam tersine diğer markalardan Bir farkını görmüyorum etiketi çevirip bakacaksın pamuk yün polyester ne yazdığını okuyacaksın pamuksa yünse alacaksın diğerlerini almayacaksın Bu kadar basit Zara'yı diğer markalardan ayıran nedir Senin verdiğin paralarla Filistin'de çocukları öldürüyorlar
Bu şekilde hayaller kurmak güzel. İnsanı motive ediyor.
Bende birçok şeyi kafamda listeledim.
Ay çok tatlısın dilerim yolun kolay olur. Her istediğini yaparsın. Allah kolaylık versin
İnşallah atanırsın da emin ol en az yarısı heves olduğu için geçip gidecek
Umarım atanırsın da ben bunları başka bir yerde de okumuştum sankii
Atanırsın inşallah bacım
Insaallah atanirsin insaallah
Umarım planlarını tek tek gerçekleştirirsin
Güzel olmuş
Amin inşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?