Selam arkadaslar 7 haftadir biri ile gorusuyorum, gecen pazartesi gorustuk ilk defa. Bu hafta seni kesin gormek istiyorum dedi ama arkadaslarina durmadan oncelik veriyor ve gordugu begendigi kisiye vermiyor. Mesela 1 gun boyunca hic yazmadigi oluyor. Ben boyle bisey istemiyorum cunku bana gore bi iliskiyi ilgi baslatir ve bu yok. Bana yarin goruselim dedi bende arkadasim ile bulusucam dedim halbuki bulusmiycam. Hafta ici dedi ona da yogunum dedim, ozaman musait olursan soylersin dedi.
Bana gore 2 ayda birine iliskiye basliyalim veya konusmiyalim kararini alabilirsin. Kendisine bu mesaji aticam kisa ve öz. Sizce cok onemsemis gibi olur muyum bunu yazarsam?
Merhaba,
Tanıştığımıza memnun oldum 😊 Bazı şeyleri düşündüm, konuşmamızın bir anlamı yok. Seninle konuşmak güzeldi, sana iyi şanslar diliyorum :)
- Sebebini sorarsa da istirar istiyorum gunde 1 defa konusmak veya gunaydin iyi geceler yazarak birini taniyamiycagimin ve zaman kaybi oldugunu dusundugumu soylucem - sizce dogru mu?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gülücük koyma yazının içine dalga geçiyor gibi oluyor bir de sebebini istediğim gibi biri değilsin de geç boş ver çok uğraşma bence
Oyle mi diyosun? Ben gulucuk biraz yumusşatir diye dusundum.
Sebebini aciklamiycam simdilik neden derse ozaman aciklarim... bu mesaji yazmadan engelle dedi arkadaslarim ama 27 yasindayim o cocuksu olur degil mi?
Yok ciddi birsey yazıyorsun yumușatmaz cıvıtır. Yaz mutlaka ayrılmak istediğini ne olursa olsun aranızda yaşanmışlık var. Sen kendine yakışanı yap.
Ay cok tessekurler ya cidden, bu arada sence ben abartiyor muyum? 2 ayda millet evlilik karari aliyor 😅
Ben de daha önce böyle bir durum yaşadım. Biriyle tanistirdilar sonra konuştuk ama sürekli meşgul mesaj atmaz aramaz. Ben sürekli konuşmaya çalışıyorum felan. Baktım bi yere varamıyoruz dedim ben böyle bir ilişki istemiyorum hayatında başarılar. Ayrıldık. Kuzenim ayarlamıştı. Kızdı bana neden bitirdin hemen daha erken zamanla düzelir diye. Dedim bana göre değil, bir günaydın mesajı bile atmayacak birini ben istemiyorum dedim. Yani bu hayatı sen yasayacaksin. Senin istediğin kişi belli kriterlerde olmalı. Sana uymuyorsa kusura bakmasın kimse yol vereceksin. Neden beni aramıyor neden bana mesaj atmıyor diye düşüneceğine hic bir sey düşünmeyip moralini bozmasın
Ayyy resmen ayni seyi bu cocukla yasiyorum. Bana bak ben evlilik dusunuyorum baska amacim yok ondan yok sevdigin renk, yok sevdigin yemek bunlari ilerde konusuruz daha ciddi seyleri konusalim dedi. Ben gunaydin ve iyi gecelerle senin neyini taniycam. Sen hep giriyo musun KS'ye. Cevap verirse ne yazicagimi en azindan sana sorarim
Kesin neden diycek, bende bi gelecek goremiyorum ondan ikimizin de zamanini almaya gerek gormuyorum diycem
Doğru demişsin evlenme kararı verebilmek için tanıman lazım. Ortak noktalarını bilmen lazım. Ve bu tarz şeyleri konusman lazım. Ne konusacakmissin ne taki takacağınızı mı? Sen doğru olani yapmışsın. Ben buralardayım yazabilirsin
Açiklamami isterse de, istikrarli bi baslangic istiyorum ve o bizim aramizda yok bende ciddi bisey istiyorum gelecegini gordugum ondan konusmayi bitirme karari aldim diycem
Aynen böyle yazabilirsin daha da uzatmazsın. Hala sormaya devam ederse de artık konuşmamızın bir anlami yoktur dersin. Baktın devam ediyor engellersin.
Çok tessekur ederim gercekten
Rica ederim bu hayat sizin. Hayatınızı renklerdirmeyen sıkıntıya sokan insanları hayatınızda bulundurmayin.
Kendisi tum gun sadece gunaydin yazdi. Onun iyi geceler demesini mi bekliyim oyle mi yaziiyim bunlari yoksa 1 saate yaziyim mi bunu?
Iki gun daha bekle pek değişeceğini zannetmiyorum ama sen yine de bekle baktın hala aynı devam ediyor mesajını atarsın. Herkese yoluna bakar o zaman
Yok degismez ben 7 haftadir bekliyorum.. arkadasim o iyi geceler yazmadan yazma dedi bi yandan hakli cunku onu dusundugumu sanicak bi yandan da benle dalga gecer gibi cebinde tutugunu dusunmesini istemiyorum
Iyi geceler yazma tabiki de o yazsın. Ama diğer konuda karar senin tanıdığını düşünüyorsan yapacağın belli. İlişki ilgi ister. Yoksa uçar gider.
Ozaman o yazarsa bunu yaziyim. Yarin bulusmak istiyodu ben yok dedim, hafta ici icin de yogunum dedim benle konjsmayanla bulusup napicam
Insan bir sevgilim olsa bana mesaj atsa benle ilgilense diye bekleyip durur. Senin sevgilin var ve sen hala aynı şekilde bekliyorsun ve sürekli aklında birseyler kurup üzülüyorsun.
Karar senin
Yok biz sevgili degiliz daha 😅 bende ona sinirleniyorum iste daha sevgili olalim bile demedi
Ne zaman sevgili olacakmissiniz 😅 ya da direk evlenecek miymissiniz
Vallah ona sormak lazim bi 6 aya sevgili oluru, 6 seneye de anca evleniriz 😂 ben iste bundan sinir oldum ya 2 ayda sevgili olunmaz mi
2 ay uzun bile 😂 coktan olmaniz lazımdı. Görücü usulü evlilik mi düşünüyor arkadaş
Ahhhh bi bilsemmm
Cok sukur yaaa ben kendimi sorguluyodum hizli dusunuyorum diye
Yok yok sen gayet doğru düşünüyorsun rahat ol. Arkadaş bayagi rahat davranıyor bilmiyorum neden
Ondan 2 gun beklesem de bisey degismiycek, o bana yazdiginda ben bu mesaji yazarim. Bu aksam yazicagini zannetmiyorum ve ben yazdigimi yazmak xok istiyorum ama sen ve arkadasim da o yazana kadar yazma dedi ondan bekliycem
Yok bekle yazma yazarsan değişen birsey olmayacak. Diyeceği bak dayanamadı yazdı olacak. boş ver bekle, yazdığı zaman yollarsın demek istediklerini. Ama hemen de cevap verme bekle biraz öyle yazarsın
Telefon elinde onu bekliyormuşsun gibi olur, hemen yazarsan.
Yaaa supersin tanistigima cidden cok memnun oldum. Bana cok yardimci oluyosun
Teşekkür ederim yardımcı olduysam ne mutlu :)
Hemde nasil, bi erkegin ön görusu benim icin cok onemli cunku biz sizler gibi, sizde bizim gibi dusunemiyosunuz ondan cok tessekurler
Rica ederim mutlu oldum 😊
Gunaydinnn, bana sabah 7de yazmis gunaydinn bugun neler yapicaksin diye.. kahvalti icin arkadasimla bulusucam sonra dinlenicem diycem ve muhtemelen aksam bulusalim ozaman diycek. Bende gerek yok diyip yazicagimi yazicam demi?
Günaydın, hadi bakalim gazan mübarek olsun 😊
Tessekur ederim. Ben aceleci davranmadan tekrar gorusup oyle karar vermek isterdim 😊 bende tanistigima memnun oldum 😀
Bunu yazdi
Bende bunu yazicam
Yok acele bi karara varilmadi diye boyle sonuca varmadim. Istikrarli bi sekilde karsimda ki insani tanimak istiyorum uygun olup olmadigimizi anlayabilmek icin minimal konusma ile tanimak, bi insani 10 defa da görup tanimadiktan sonra yanliş karar alabilirsin sonucta, ondan 😊
Yok acele bi karara varilmadi diye boyle sonuca varmadim. Istikrarli bi sekilde karsimda ki insani tanimak istiyorum uygun olup olmadigimizi anlayabilmek icin, bi insani 10 defa da görup nasil biri oldugunu anlayamadiktan sonra yanliş karar verebiliriz sonucta, ondan 😊.
Geri bunu yazicam
Yok acele bi karara varilmadi diye boyle sonuca varmadim. Istikrarli bi sekilde karsimda ki insani tanimak istiyorum uygun olup olmadigimizi anlayabilmek icin, yuz yuze hersey okay tamam olabilir ama karşinda ki nasil biri oldugunu anlayamadiktan sonra yanliş karar verebiliriz sonucta, ondan 😊.
Gülücük yok 😊 güzel olmuş bu şekilde yollayabilirsin bence
Kusura bakmayın biraz geç döndüm
Estağfurullah, kendisi koydu ondan bende ekldim. Zaten duzgun bi Adam olsa varya der ki tamam 1 daha bulusalim ona gore ama degil bence. Ben once de konustum tanisma amacli erkekler bi kizi isterse yapamiycaklari bisey yok
Zaten niyeti gerçekten ciddi olsa bu kadar uzatmazdı. Seni tanımak isterdi. Ben ciddi düşünüyorum deyip de başka birsey yapmamak bence saçma. Önüne bak sen de mutlu ol. Bu hayat senin. Her an değerli ve değerli kaliteli insanlarla geçir.
Yine diycem ama cidden cok tessekurler. Cok haklisin, kaliteli insanlar ile vakit gecirmek cok dogru bisey. Seni haberdar ederim o yazinca
Hakkında hayırlısı olsun inşallah 😊
InsAllahh, hala yazmadi 3 saat oldu trip atiyor 😅
Bence o trip değil bitirmiştir 😅