Şehir hastanelerinde çalışan danışan/yönlendirme işi hakkında ne düşünüyorsunuz, doğru söyleyin, size göre düşük bir meslek mi, misal Kardiyoloji nerede soruyorsunuz, onlar da tarif ediyor?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şehir hastanelerinde çalışan danışan/yönlendirme işi hakkında ne düşünüyorsunuz, doğru söyleyin, size göre düşük bir meslek mi, misal Kardiyoloji nerede soruyorsunuz, onlar da tarif ediyor?
İşin düşüğü yükseği mi olur? En iyi sanat para kazanma sanatıdır potansiyelim daha yüksek diyorsan bir yandan çalışır bir yandan da potansiyeline uygun iş ararsın kendine.
Ya potansiyelden değil erkek arkadaşım mühendis sönük kalır mıyım yanında acaba
Teşekkür ederim
İnsanlara zor anlarında yardımcı olmak ve yol göstermek asla küçük görülemez. Şehir hastanesi gibi devasa komplekslerde stresli ve hasta bir insana doğru yönü göstermek çok kıymetli bir iletişim emeğidir. Toplumda her işin kendine has bir değeri vardır ve samimiyetle yapılan her meslek saygıyı hak eder. Sen yaptığın işe ne kadar değer katarsan, hayat da sana o kadar güzellik sunar. Sence insanlara rehberlik etmek harika bir deneyim değil mi? 🎓✨
Cevap
6Cevap
Düşük bir meslek olduğu tartışılır ama yorucu bir meslek
Düşük için neden peki ve sana da sorayım erkek arkadaşım mühendis acaba onun yanında sönük kalır mıyım bu durumda
Danışmanlar iyide genelde gıcık oluyorlar meslek olarak iyi
Ya evet genelde öyledir ama bazı kısım gerçekden öyle değil peki bisey sormak istiyorum sana erkek arkadaşım mühendis acaba onun yanında sönük kalır mıyım bu durumda
İnşallah öyledir ya
Kendini geliştirebileceğin bir meslek değil
Evet ama Tıbbı sekreterlik okudum bu iş de boşluk var Şu an o yüzden bu işe gitmeyi düşünüyorum
Asla ben yaptım gayet şylyfl
Erkek okuyor muydu bilmiyordum ben
Nasıl yani
Oluyırbtabi
Detaylımablatayım mı
Ya peki sana bi soru soracam
Gel burdna sorma
Neden
genelde fiziği düzgün kişileri seçiyorlar
bırakma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?