Evleneyim mi yoksa sınavı deneyeyim mi, öğretmenlik bitirdim
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evleneyim mi yoksa sınavı deneyeyim mi, öğretmenlik bitirdim
Cevap
8Cevap
İkisini de yap
Zaman akıp gidiyor. Bir yeri yapmaya çalışırken, bir yeri ihmal etmeye gerek yok. Daha sonra ihmal ettiğiniz yeri kimse size altın tepside hazır sunmayacak ki
Çok kararsızım
Tamam o zaman ikisini de yap
Evlenmek marifet değil hanımefendi hayallerinizin peşinden gidin
Evet değil ama bi yaştan sonra birini bulmak zor oluyor küçük yerde yaşıyorum
Birini bulmanıza gerek mi var? Mesleğinizi icra etmezseniz hayalinizi gerçekleştirmezseniz elin adamı size iyi gibi rol kesip evlendikten sonra hayatı zindan ederse ne yapacaksınız?
Genç değilim ki 30 olduk çok zoruma gidiyor ya sınavı kazanmakta garanti değil ki ya evde kalırsam
Hanımefendi ben de 35'im, erken evlenen, 29larında evlenen arkadaşlarımın hepsi bin pişman
Hocam hayatiniz hakkinda bu kadar onemli soruyu bu platforma sormayin ya bence ayakta durmaniz onemli sinava giriniz evlilik her zaman olur
İlçede yaşıyorum küçük yer bi yaştan sonra birini bulmak zor oluyor bilmiyorum
Askı her zaman bulursunuz hocam ama meslek sahibi olmak zor artik gencken bence bu daha onemli
Genç değilim ki 30 olduk çok zoruma gidiyor ya sınavı kazanmakta garanti değil ki ya evde kalırsam
Hocam evlenerek mi daha mutlu olursunuz yoksa meslekle mi onu dusunun o zaman en azindan ona yonelin ama evlilik de nasil arayacaksiniz yani meslege yonelmenin bi yolu var ama evlilik bulmak rastlanti isi biraz bu yuzden meslek bence biraz daha onemli ve evliligin sansi hep var ama meslegin sansi da ilerde olmayacak ve evlilik arayip da bulmak kesin de degil tercih tamamen sizin isteginize kalmis
Ama evlenmek için yaşta önemli 30dan sonra kimi bulucaz
Hocam dedigim gibi evlilik onemli diyosaniz ona yöneliniz
Öğretmenlik evlenecek birini mutlaka bulursun
Ama küçük yerde yaşıyorum yaşım gecince evlenecek birini bulmak zor oluyor
Nasibin illa ki bulur seni öğretmenliği tercih ederdim
Evde kalmaktan korkuyorum
Kız korkma kalmazsın 😚🌸🫶🏻
ogretmenlık sınavına gır bence hangı sehırdensın
Yaş geçince kimi bulucam
bulursun cok kısı var
Evlenme bence pişman olursun
Bence sınav tekrar dene evlenirsen çok zor olur
Neden
Evlenirsen eşin yatağa atar geceler uzun olur ders çalışamazsın
Evlen
Bence sınava gir
Ya geç kalirsam
30dan sonra bulmak zor ama
İstanbul mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir alan bitirmişsin, emeğine sağlık. Hayat bize bazen yolların kesiştiği anlar sunar ama hedeflerini tek bir seçeneğe hapsetmek zorunda değilsin. 30 yaş hayatın en olgun, ne istediğini en iyi bildiğin dönemidir. Sınava girip mesleki bağımsızlığını eline almak sana hayat boyu özgüven kazandırır. Evlilik de doğru zamanda bu gücün üzerine inşa edilir. Öğretmenlik heyecanını cebine koyup o sınava odaklanmaya ne dersin? 📚✨🎓