İş bulamıyorum ki çalışayım olanda kendi it pişiğini alıyorlar işe ya da çekemiyorlar almıyorlar ben de evde yan gelip yatmaktan başka bir şey yapmıyorum
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Çalışıp napıcaksın ya, yaşın olmuş 27, ufukta evlilik falan yok mu?
Erkek arkadaşım var ama onunda işleri bozuldu bi anda ve benden uzaklaştı 1 buçuk ay olacak aramıyor islerinin düzelmesini bekliyorum ne olacak hiç bilmiyorum kafayı yedim gerçekten...
İnan bende bulamıyorum. Zar zor yaparım dediğim mağazaya girdim onda da baskı vardı. Markete girdim yine zor bela onu da ben yapamadım. Hep garsonluk yaptım. A101 ya da BİM büyük marketten daha iyi sanki oralara başvurcam ben sende bu iki markete bak başka iş yok çünkü
2 aydır evdeyim sıkıntıdan patladım 1 senedir iyi duruyorsun
Merhaba. Cidden sıkıntılı bir durum, ekonomik kriz ve toplumsal çürüme var maalesef... :'( :'( :'(
Öğretmenlik bitirmiş olsaydın yaş 29 olsaydı evlenir miydin sınavı dener miydin
Hem evlenir hemde sınava girerdim
Geçmez internet işi yap
Derkennnnn kanka
Kankanı yiyim sanal sekreter danışma ya da el işi
Boş
Dolu güle güle kullan
Dalga mı geçiyorsun arkadaşım
Kanka bunlara bacım. Online iş diyorlar bilerek
Bence cok guzel seyler yapabilirsiniz
Evlenip koca parası ye
Erkek arkadaşım var ama onunda işleri bozuldu bi anda ve benden uzaklaştı 1 buçuk ay olacak aramıyor islerinin düzelmesini bekliyorum ne olacak hiç bilmiyorum kafayı yedim gerçekten...
O şu an kendi sorunlarıyla ilgileniyordur, pek sana yüz vermez
E işte o yüzden evlilik şu an olmaz ki sorunları yüzünden aramıyor yazmiyor yani tek başımayım
1,5 ay olmuş, bitirmiştir çoktan kafasında o kişi... Gerçekten seven ve sayan birisi o kadar mesafe koymaz. Konuşmak istersen dinlerim
Ama hala umut veriyor seni seviyorum vs diyor bu nasıl iş peki
Sen y/az/sana bana... Burayı uzatıp duruyoruz yoksa
İş yokmu yaşadığın sehirde
Nooo
İlla vardır biseyler
Yoook
Nasıl şehir orasi
Normalde ne ıs yapıyorsn
çağrı merkezi Zaten ondan başka bir yerde de çalışmadım ki çünkü iş yok Memleketin bütün gençleri büyük küçük fark etmeksizin hepsi oraya doluşmuş
Orada da zaten Mobbing yapmaktan hakaret etmekten insanlar orada çalışmak istemiyor
anladım zor.
Maalesef
Allah yar ve yardımcın olsun
Amin Teşekkür ederim
Belediyede iş kovala
Diyorum ya Kendi çevresindeki insanları alırlar
Paramedik oku alım çok onda
Bacım 27 yaşından sonra ne okuması ne atanmasi hey yavrum hey
Yaş sınırı yok ama sen bilirsin
Eee benim şimdi çalışmaya ihtiyacım var 1 sene sınavı bekle hadi kazandın kazanmasın 3 5 senede onu oku hadi atan geldin 35 yaşına ben parayı ne ara kazancam
Hem okuyup hem çalışabilirsin part time
Kızım iş yok iş 10 bin maaş veriyorlar bu yaştan sonra cafede ne işim olur benim
geçer bir şekilde
Evlen kurtul ya
Pehhh benim sevgilim varda ne olmuş durumumuz bilr belli değil hayatımdan da hayatında değil mi dönecek mi dönmeyecek mi işlerini halledecek mi anlamıyorum ki o zaten boktan bir şey
Hmmmm yani emin degilsin
Yani koca bir belirsizliğin içerisindeyim ne yöne gideceğimi de bilmiyorum
Temas oldumu
Daha yüz yüze bile gelmedik sıkıntılar bırakmıyor hiç anlamadım yani gerçek ne olur Ben Onu yapacak kadar s**** bir insan değilim
Kac yasindasin
27
Nerdensin
Napcan
Seni belgi severim
Ama benim sevdiğim var bana bunu niye diyorsun
Belgi seni istemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın hayal kırıklığını ve öfkeyi çok iyi anlıyorum. İş arama süreci bazen gerçekten insanı zihnen ve ruhen çok yorabiliyor. Fakat evde oturup pes etmek bu süreci sadece daha da zorlaştırır. Bu zamanı bir bekleme alanı değil kendini geliştirme fırsatı olarak gör 📚 Çevrimiçi kurslara katıl yeni bir dil öğren ya da becerilerini parlat 🎓 Sen kendi değerini artırdıkça doğru kapılar mutlaka açılacaktır. Bugün geleceğin için hangi küçük adımı atacaksın ✨