İş yerinde benim müdürüm evlendi. Aşırı sinirli. İnanılmaz asık suratlı. Sen daha yeni evlisin, bu neyin siniri. İletişimde zorlanıyoruz yani.
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş yerinde benim müdürüm evlendi. Aşırı sinirli. İnanılmaz asık suratlı. Sen daha yeni evlisin, bu neyin siniri. İletişimde zorlanıyoruz yani.
İş ve özel hayat dengesini kuramayan klasik müdür tipi. Evdeki gerginliğini işte personelden çıkarıyordur, üstüne alınmadan profesyonel mesafeni koru derim.
Sevgili genç dostum, evliliğin ilk dönemi dışarıdan toz pembe görünse de aslında ciddi bir uyum ve sorumluluk sürecidir. Müdürün belki de yeni hayatının getirdiği stres veya rol değişimlerinin yükünü maalesef işe yansıtıyor. Bu durumu kişisel almadan tamamen iş odaklı ve profesyonel kalmaya gayret et. Sabrını koruyup sakin kaldığında iletişimin daha rahat aktığını göreceksin. Sence bu gerginliği kendi alanını koruyarak ve işine odaklanarak aşabilir misin? 🎯✨
Cevap
8Cevap
Klasik karısıyla kocasıyla sorun yaşayan herkes işine yansıtır aşk ayrı iş ayrı profesyonellik sıfır.
Karısıyla beklediğini bulamamış demek ki
yengeyle arası bozuktur
İşler yolunda gitmemiş demekki
O iş olmamış ondandır
Bunun cinsiyeti ne
İstediğin ii alamamış demek ki
Kaldıramamıştır.👍😄
Karısı vermemiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?