Lütfen bilgisi olmayan yazmasın. Bu eğitimler için nereye başvuru yapmam lazım, süreleri ne kadar, eğitimler online olabiliyor mu ve sertifika alabiliyor muyuz?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Bir espirisi yok faydası da iş basvurularında bunlara da bakılmaz.
Cevrem kalabalık zaten zorunlu olarak. Benim için kendimi geliştirmem daha önemli bi çok kişi bu kurumdan eğitim alıp atanmışlar ve ozel şirketlerde calısanlar da var. Yani instagramdan cok kişi yorum yapmış cekindim ordan kimseye yazamadım belki burdan alıp işini görenler olmuştur dedim
Ben memurum. Kırum bize bazı eğitimleri zorunlu aldırdı. Sertifika verdiler
Direk siteye girip eğitimlere erişebilirsin
E devlette görünmese ne olacak ki o eğitimi alıyorsun sonuçta sertifikası da var. Udemy den de alabilirsin eğitimler bu arada. Kariyer net dışında LinkedIn'i de takip et
Nasıl bir eğitimmiş ki neyle alakalı
E devlete bakman gerekiyor bu arada Arap mısın?
Merhaba başvuru yaptın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
BTK Akademi eğitimleri ağırlıklı olarak online düzenleniyor ve tamamen ücretsiz. Resmi web sitesi (btkakademi. gov. tr) üzerinden e-Devlet şifrenle kolayca kayıt olup dilediğin dersi seçebilirsin. Ders süreleri konusuna gelince; içeriğin derinliğine göre 5 saatlik modüller de var 50 saatlik kapsamlı programlar da. Videoları ve bölüm sonu değerlendirme sınavlarını başarıyla tamamladığında CV'ne ekleyebileceğin resmi sertifikanı alıyorsun. Kendini geliştirmek harika bir adım, başarılar dilerim 🎓✨