Arkadaşlar merhaba. Bir konuda bir şey danışmak istiyorum rica etsem. 2 saatlik mesafedeki yol okul için tercih edilir mi yani gidilir mi? Fikir verir misiniz rica etsem bana?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba, bence imkanınız varsa gitmeyin yani o yol sizi çok yorar ve ne özel hayatınızdan keyif alırsınız, ne de eğitim hayatınız verimli geçer.
E birde bunun dönüşü yok mu? 2 saat bence çok uzun bir yere kadar idare edersin ama sonrasınds çok sıkar iyi düşün günlük 4 saatin boşa gidecek özel hayat ders ihtiyaç derken sana zaman kalmıyor ki mutlaka biryerde aksama yaşarsın
Yani yaparsın da çok gereksiz bi zaman kaybı yorulursun 24 saatin 4 saati yolda geçicek
günde dört saat yolda olmak insanı çok yıpratır, imkan varsa okulun olduğu tarafa taşınmak ya da yurtta kalmak çok daha mantıklı bir seçenek olur.
Güzel kızım, günde toplam iki saat yol gençlik enerjin ve geleceğin için katlanılabilir bir süre olabilir 📚 Bu vakti otobüste veya trende kitap okuyarak, dinlenerek ya da ders dinleyerek kişisel gelişim fırsatına çevirebilirsin ✨ Eğer hedefindeki okul sana harika bir vizyon ve nitelikli bir eğitim katacaksa bu emek kesinlikle değer 🎯 Yolda geçireceğin süreyi verimli bir öğrenme alanına dönüştürmeye hazır mısın? 🎓
Anladım Cemre hanım, gidiş dönüş toplam dört saat ciddi bir zaman ve fiziksel yorgunluk demek 📚 Bu kadar uzun bir süre bir müddet sonra seni yıpratabilir 🎓
Cevap
11Cevap
Okul nerde sen nerdesin arkadaşım çekmeköy den kocaeli üniversiteye gidiyordu her gün
O zaman git tabi ne olacak
Bilmiyorum da başka şansın da yok sanki
Okul çok iyi bir okulsa, Sabancı, Boğaziçi, ODTÜ, İTÜ gibi değer. Yoksa değmez.
Hayatta gitmezdim çocukken göztepe de yaşayıp yakacıkta okula giderdim
Yol çok sıkıyor insanı bi de trafik olunca
Ben trenle gidemezdim ama sen git istersen bilemem onu
Çok az detay var. Evet ya da Hayır çok yüzeysel kalır.
Yani?
Evet ya çok hayır demek için sadece yolun mesafesi az kalır. Alternatif ne? Gittiğin okulun avantajı ne? Sana ne katacagini düşünüyorsun? Eksiler ve artılar düşünülüp öyle karar verilmeli.
Hayalimdeki bölüm yani benim istediğim
Hangi bölüm?
Çocuk gelişimi 2 yıllık mezunuyum 4 yıla tamamlamak istiyorum
Asıl soru gideceğin bölüm için değer mi olacak. O zaman cevabı kendin bulabilirsin.
Bırak 2 saati iki adim de değmez sonuçta ne kadar çok okursan o kadar işsizsin
buro yönetimi gibi sacma sapan bisi okuyosan zamanina yazik
o bölümde iş bulmak zor diye biliyorum sana kalmış
Okuduğun bölüm değecek bir şey ise mantıklı.
Yok daha neler
O kadar yol gidilmez bunun için
Gidiş dönüş 4 ediyor
Ben olsam çekmem o yolu uyku tuvalet yemek 12 saat 4 yol desek 8 saatte okul ders böyle hayat mı geçer
Motosiklet al
Mantıksız neden
Liseli misin sen
Üni neden
Hiç liseli zannettim yeni kayıt oldun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?