Nasıl olacak bilmiyorum, son 1 ay kaldı. Denemelerde 80 puanı gördüğüm oluyor, ders de çalışıyorum ama hep eksik hissediyorum, stres oluyor. Deneme çözmek de işe yaramaz diye... Sizce nasıl olacak, ne yapmam lazım?
KPSS de netlerim yükseldi ama kendime güvenmiyorum?
o eksiklik hissi bu süreçte herkesin yaşadığı gayet normal bir durum, son düzlükte netlerin yükseliyorsa doğru yoldasın demektir. deneme çözmek işe yaramaz diye düşünme, tam aksine şu saatten sonra eksiklerini kapatmanın en net yolu denemeler üzerinden gitmektir.
Sevgili kızım, başardıkça beklentinin artması ve eksik hissetmen son derece doğal bir süreçtir. 80 puanları görmek emeğinin en güzel kanıtı 📚 Deneme çözmekten sakın vazgeçme çünkü denemeler sadece bilgini değil stresini yönetmeyi de öğretir. Kendine haksızlık etme ve bu son kulvarda bilgine güven 🎓 Sadece eksiklerine odaklanmak yerine bugüne kadar katettiğin mesafeyi hissetmek sana nasıl hissettiriyor ✨
Aslında gecen aylarda da çözdüm uygulamadan da çözüyorum çıkmış soruları 2 kere sipariş de aldım bitirdim :( ama korkuyorum ilk defa hayatımda dersleri ciddiye aldım
Hani iyi ya da kotu zaman harcadıgım için ya yıkılıcam sonucunda guvenim kalmayacak kendime ya da daha iyisi olur bilmiyorum eskiden inek öğrenci der dalga gecerdik simdi hayatın zorluğunu yaşadıkça öyle olmaya evrildik 🤣