Kamuda hemşireyim ücretsiz izine çıktım sizce iyi yapmış mıyım açıklamayı okur musunuz?

Uzun süre zorlu olaylar yaşadım. Hemşireyim iş yüküm çok olmamasına rağmen kendime bakamıyordum. İşte çok stres oluyordum. Bütün param borca gidecek, param kalmayacak ama en azından bu yükten kurtulmuş olacağım. 1 sene sonra geri de dönmem belki, çok istifa ederim. Sonra tekrar kuraya başvururum ya da dönerim bilmiyorum. Ama uzun süredir artık dayanamıyordum, ailemin yanına döneceğim, onlar varken bile işe gidemiyordum çünkü. Ağır tükenmişlik yaşıyordum. Bu şekilde devam etmiyordu, sizce iyi mi yaptım? Çünkü artık günlük işlerimi bile yapamıyordum iş tükenmişliğinden, beslenme, bakım vs. Önceden majör depresyon sebebiyle kendine zarar verme girişini vs hastanede yatıp çıktım arada da ağrı anksiyete atakları geçiriyorum aklıma ara ara düşünceler geliyor geme bazen ailemde tek başıma bırakmak istemedi ve güvenli de değil onlar başka şehirde yaşıyor o yüzden şu an yanlarına gitmeye karar verdim

Kamuda hemşireyim ücretsiz izine çıktım sizce iyi yapmış mıyım açıklamayı okur musunuz?