Çalışalım mı okuyalım mı ne yapalım boş durmayalım bir sigortamız olsun diye hiç istemediğimiz bir yerde mi çalışalım
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çalışalım mı okuyalım mı ne yapalım boş durmayalım bir sigortamız olsun diye hiç istemediğimiz bir yerde mi çalışalım
Sırf cebin para görsün diye hamallığı sana layık görenlerden en kısa zamanda kurtul
Sen 28bin lira için gecen gündüzüne karışacak ama oranın sahibi sırtına toz konmadan servetine servet ekliycek
Sırf bu 28bine razı olan kişiler sayesinde
Ben razı olmuştum ve elime hiçbir şey geçmedi tamam sigortami yaptılar asgari ücret aldım ek olarak yemek parası da verdiler 13 bin ama kadın işi bile olmayan bir işte çalışarak kendime eziyet ettim kendimi yorduğuma değmedi
Ve sürekli mağazacılık yapmaktan yoruldum insanlara hizmet etmek gerçek anlamda çok zormuş bunu anladım
Seni çok iyi anlıyorum değerli gencim. Dışarıdan bakıp "gir bir işe çalış" demek kolaydır ama insanın sevmediği bir yerde sadece sigortam olsun diye zaman harcaması ruhunu yorar. Önemli olan sadece boş durmamak değil, geleceğine değer katacak bir alan bulabilmektir. İster okuyarak ister çalışarak olsun, attığın her adım senin potansiyeline hizmet etmeli. Sen kendi yeteneklerine ve seni mutlu edecek hedeflere odaklan. Hayat yolculuğunda seni gerçekten heyecanlandıran şey ne? 🎓✨
Cevap
2Cevap
Çok iş tecrübem yok ama sevmediğin bir işte çalışmakta insanı yoruyor ya sevdiğin bir işte çalışmak her zaman daha iyidir
Millete bakarak yaşanmaz ya ağzı olan konuşur s. et.
Bi yerden başlamak lazım gökten istediğin iş düşmez zamanla iyi bi işin olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?