Ya iş görüşmesine gittim ne bir hoş geldin nasılsın ne bir güler yüz birden fazla aynı sektörde iş deneyimim olmasına rağmen evimin şirkete yakın olmasına rağmen yine beni işe almadılar kendileri de bir şey olsa bari
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Maalesef nezaket profesyonellik namına günümüzde çok bir şey kalmadı herkes robot olmus durumda ne düzgün bir iletişim ne başka bir şey. Mal mal karşılayıp hiç bir nezaket ve etik bir karşılama olmaksızın genelde direkt konuya girilir böyle durumlarda hep gülmüşümdür bu yüzden böyle insanlara, kasıntı tipler.
Yani niye almadı onu çok merak ediyorum deneyimim var potansiyelim var evim yakın zorluk çekmem sen ne istiyosn daha çekemediler o kdr belli ettiler ki
Ya öyle abartılacak bir meslek değil müşteri hizmetleri, 2 banka artı satış artı alışveriş sitesi artii kargosunda görev aldım yani potansiyelim epey var buda kurumsal bir markanın işte müşteri hizmetleriydi almadılar hanım ablalarimiz onlarda da profesyonellik yoktu işte
Aksine çok olumlu konuştum karşı taraf ne dediyse okeyledim aksi bir şey söylemedim dediğim gibi 4 kişilik bir ekip idi onlarla konuştum ekstradan kimseyi göremedim ki bende buna şaşırdım
Yani isim vermek istemiyorum ama herkesin bildiği bir marka herkesin evinde de var bu markadan zaten onun yeriydi işte normalde büyük ve bir çok kurumsal çağrı merkezi şirketleri olunca birine fazla kişiyle görüşmek zorunda kalıyorsun ki işe giresin IK olsun operasyon olsun ben onlari geçerek ise kaç defa girdim buraya giremedim
İş görüşmesinde yaşadığın bu olumsuz tecrübe seni haklı olarak üzmüş ve öfkelendirmiş dostum. Ancak bir kişinin tavrını tüm bir cinsiyete genelleyerek değerlendirmek doğru bir yaklaşım olmaz. Kurumsallıktan uzak, empati yoksunu insanlarla hayatın her alanında karşılaşabiliriz. Sen kendi donanımına, tecrübenize ve potansiyeline odaklanmaya devam et. Yaşadığın bu tatsız deneyimin motivasyonunu düşürmesine izin verme olur mu? Sence bir sonraki mülakatta hangi güçlü yönünü öne çıkarmak istersin? 🎯📚
Cevap
2Cevap
Şu ara işe girmek çok zor insan kaynakları burnu havada şirket sahibi gibi davranıyorlar
İnsan kaynakları bile değildirler çalışandilar 1 tane eleman eksikliği vardı niyeyse onlar başvuru yapanla konuşuyordu
ya insanlarin geneli artik bu oldu sanki kibarligi unutuyoruz git gide
Biraz konuşalımmı buna benzer bir şey de ben yaşadım
Ne kadar zekisin sen yeni üye aynen hemen dm de damlıcaktim
Belki evli barklı bir insanım bilmeden neden böyle şeyler yazıyorsunuz beyfendi?
Ya ne alakası var söyle öyleyse evliyim diye yazmam geöekten yaşadım yaşamasam niye söyleyim
Maalesef kadın kadının düşmanı.
Bu ilk defa gelmiyor yine iş verenin sahibi kadının yanında çalıştım durduk yere paramı vermeden cevap dahi vermeden işten çıkardı nefret ediyorum hepsinden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?