Herkese merhaba,
29 yaşındayım, 1 sene önce işten çıkarıldım. Ama tek ben çıkarılmadım tüm şirketi işten çıkardılar neredeyse. 1 sene oldu halen daha iş bulamadım. Hiç çevrem yok. Çevresi olmayan insan nasıl iş bulabilir sizce?
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkese merhaba,
29 yaşındayım, 1 sene önce işten çıkarıldım. Ama tek ben çıkarılmadım tüm şirketi işten çıkardılar neredeyse. 1 sene oldu halen daha iş bulamadım. Hiç çevrem yok. Çevresi olmayan insan nasıl iş bulabilir sizce?
Meslek ne? Ekonomi çok kötü ve iş bulmak her zamankinden daha zor. İlanlara başvurup beklemek dışında pek çare yok gibi. Benim çevremde de 6 aydır 1 yıldır iş bulamayan arkadaşlarım var.
Yazık ya üzüldüm 🥺🥺
Kariyer sitelerini her gün takip etmelisin. Kurumsal şirketlere iş başvurusu için insan kaynaklarıyla görüşmelisin. Elinde birden fazla cv olmalı. Bazen kariyer sitelerine de koymuyorlar o yüzden gidip görüşmek gerekiyor.
Kariyer siteleri geri dönmüyor oralardan bişey çıkmıyor
Aşkım işkura gir ordaki iletişim bilgileri yazan kısmı ara ısrarla yüz yüze görüşmek iste cv cıkar cıktı bırak onlara İşe istekli insanları daha öne alıyorlar
Teşekkür ederim 🙏🏻
🌼🌼
Sevgili genç dostum, yaşadığın bu süreç seni hiç umutsuzluğa düşürmesin. Çevre dediğimiz şey doğuştan gelmez, zamanla ve doğru adımlarla inşa edilir. Sektöründeki etkinliklere katılmak, bağlantı platformlarını aktif kullanmak ve alanınla ilgili ücretsiz eğitim veya topluluklara girmek sana yeni kapılar açacaktır. Yeteneklerini ve enerjini doğru yere odakladığında fırsatlar seni bulur. Kendini geliştirmeye devam et, ilk adım olarak bugün mesleğinle ilgili kiminle iletişime geçeceksin? 🎓✨🎯
Cevap
5Cevap
Hangi il meslek ne kanka
İstanbul. Özlük işleri sorumlusuydum önceden
internetten ilanlara bakarak
İnternetten ve cv göndermekten bişey olmuyor pek
Hangi şehirde yaşıyorsun?
İstanbul
Arayacaksın knk ağlamayanq biberon yok
Arıyorum da bulamıyorum
İl neresi
İstanbul