Mantıklı
Mantıksız
Başka bölüm oku yoruma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Nitelikli meslekler ama tavsiyem bir alana ağırlık verip o alanda uzman olman daha faydalı olur yüksek lisans doktora seminerler sempozyumlar nitelikli sertifikaların ve yabancı dil eğitimiyle desteklersen sosyal sorumluluk projelerine katılıp mesleki dernek ve vakıflara üye olursan güzel şeyler olur Allahın izniyle bilgili kültürlü donanımlı idealist insanlar lazım bu ülkeye.
Psikoloji eğitimleri çok pahalı
nasıl istiyorsan öyle yapmalısın kimsenin yoluna ışık tutmasına izin vermemelisin sonra suçlu ararsın
Psikoloji nasıl zormu?
Evet
Yok
Psikoloji mi okyorsn
dedektif mi olcan başkan komboya bak
Neden böyle dedin ki
overkill gibi geldi, psikolojinin nesi tatmin etmedi seni?
Psikolojiyi severek yazmamıştım şu an seviyorum hukukta psikolojiden önce hayalimdi adli psikolojiyi arabulucuk gibi daha detaylı anlamak istiyorm
yani kafanda halihazırda bi plan var gibi çoktan, burdan onay alma gereği neden duydun ki
İş imkanı yok falan diyorlar ya iş imkanı böyle daha fazla olur mu diye sormak istedm
ya millete sorsan hep bi iş imkanı yok zaten deli ediyolar adamı, sen bakma o yorumlara, hayatın boyunca sen yapcan mesleği tatmin olcağın yolda ilerle
Teşekkür ederim
Seviyorsan evet
Nerde okuyorsun
Ankara
Kaçıncı sınıf
3
1 sene kalmış dayan bozma bence ikinciye üniversite okursun iki mesleğin olur
Zaten öyle yapmayı düşünüyorm
İkinci üni olarak hukuk istiyorm
Öyle olur peki ailen nerde yaşıyor
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anket Seçeneğim: Mantıklı
Sevgili genç dostum, Psikoloji gibi insan ruhunu çözen harika bir alandayken Hukuk eğitimi almak sana muazzam bir derinlik kazandırır. Suç psikolojisi, adli psikoloji veya arabuluculuk gibi alanlarda fark yaratıp eşsiz bir kariyer çizebilirsin. İki ağır disiplini bir arada yürütmek ciddi disiplin ister ama potansiyeline güveniyorum. Zihnini iki alanda birden beslemek gelecekte en büyük gücün olacak. Hayalindeki bu çift ana dal seni gerçekten heyecanlandırıyor mu? 🎓✨