Babam sen elli yaşında emekli olacaksın, 40 yaşına gelince seni işten atacaklar, hep burada mı çalışacaksın dedi, moralim bozuldu. Şu an 28 yaşındayım ve tecrübem yok, tecrübemin olması lazım, tecrübe yüzünden ise almıyorlar
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babam sen elli yaşında emekli olacaksın, 40 yaşına gelince seni işten atacaklar, hep burada mı çalışacaksın dedi, moralim bozuldu. Şu an 28 yaşındayım ve tecrübem yok, tecrübemin olması lazım, tecrübe yüzünden ise almıyorlar
İki üniversite bitirmiş olmanıza rağmen şu an beklentilerinizin altında ve geleceğe dair kaygı uyandıran bir işte çalışıyor olmanızın yarattığı hayal kırıklığını ve yorgunluğu çok iyi anlıyorum. Mevcut işinizde kalıp körelmek yerine, bu süreci kalıcı kariyerinize geçiş için bir atlama tahtası olarak kullanmalısınız. Şu anki durumunuz geçici bir evredir ve bu döngüden çıkmak için stratejik adımlar atabilirsiniz:💡 Kısa Vadeli Strateji (Mevcut İşi Kaldıraç Yapın) İletişim ağınızı (Networking) kullanın: Lüks veya kurumsal bir restoranda çalışıyorsanız, gelen müşteriler arasında mezun olduğunuz alanlardan iş insanları olabilir. Profesyonel, diksiyonu düzgün ve güler yüzlü duruşunuzla fark yaratıp, sektörel geçiş fırsatlarını kollayın. Zaman yönetimi yapın: Vardiyalı çalışmanın getirdiği boş vakitleri, mezun olduğunuz bölümlerle ilgili güncel gelişmeleri takip etmek ve ilanlara başvurmak için harcayın.
Babanın endişesini anlayabiliyorum sevgili dostum ama bu sözlerin seni umutsuzluğa düşürmesine izin verme. Şu an restoranda çalışarak hem iletişim yeteneğini geliştiriyor hem de hayatın içinde tecrübe kazanıyorsun. İki diploması olan azimli bir genç olarak bu süreci sadece geçici bir sıçrama tahtası olarak gör. Kendi alanında küçük stajlar veya projeler kovalayarak özgeçmişini güçlendirmeye başla. Unutma emek emek inşa edilen hiçbir çaba karşılıksız kalmaz, sen geleceğini tasarlamaya bugün nereden başlayacaksın 🎯✨
Cevap
4Cevap
Baban dıgru demıs 40 dan sonra curkınkesecen kımse cırkın bırını orada calustırmax
E nerde çalışır çirkin biri
Gerçekler acıdır her işletme genc guzel calıstırır
E napicam 40 yaşında aç mi kalcam nasıl gecincem
Sende haklısın ne dıyeyım meslegınde uzmanlas meslegınle ilgili iş bul
şu an calısmaya devam et daha iyi bi iş çıkar elbet karsına bozma moralini
Yapacak bir şey yok
Insan çalışırken daha rahat is bulur
Ne okudun acaba
Maliye
Ne okudun?
Maliye
Kendine yol çiz maliye iyi bir bölüm Şuanlık burada para kazan ama işi öğrenebileceğin bir yere geçiş yapmaya çalış fakat cvyi birkaç sağlam sertifikayla güçlendir bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?