Artık ders çalışmaya başladım düşünün gidişatın nereye gittiğini peki siz ne iş yapıyorsunuz?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer piyasada tecrübeli elemandan başka kimseyi arayan yok o yüzden iş bulmak cidden zulüm oldu, ben yazılımcıyım ve uzun süredir bu sektörde olduğum için şanslı taraftayım ama sıfırdan başlayanlar için süreç baya yıpratıcı geçiyor.
O kadar haklısınız ki 🫶🏻
Grafik tasarım mezunuyum başvuru yapıyorum adam bana 3 yıl deneyimli istiyor deneyim kazanırım sorun değil diyorum adam bana deneyimsiz biriyle uğraşacağıma 3 yıl deneyimli birine 35-40k veririm daha iyi diyor bizde iş bulamıyoruz bu yüzden o yüzden sektör değiştirdim kpss yoğunlaştım işim zor
Umarım başarılı olursun 🌸🫶🏻
Sevgili Tuğçe, günümüz dünyasında rekabet yüksek ve şartlar değişken olduğu için bu hislerin çok doğal. Ben üniversitede sosyoloji profesörüyüm. Gençliğimde ben de çok bocaladım, çok ders çalıştım ve akademinin o sabır isteyen patikasında yürümeyi seçtim. Senin şu an ders çalışmaya başlaman bile harika bir bilinç örneği 📚 İnan ki gösterdiğin bu emeklerin hiçbiri boşa gitmeyecek. Gelecek yolculuğunda seni en çok heyecanlandıran alan hangisi, hiç düşündün mü 🎓✨
Cevap
6Cevap
Unıden mezun oldugum bölümün işini yapmıyorum nasip başka meslekteymiş.👮🏻
Reklam, yazılım, e ticaret, youtube otomasyon, emlakçılık şu anda hepsini yapıyom 😅
Ne ararsan var bin bir kere maaaşşşalllahhhh
Yok yok çok güzellll
Kova 🥳
Allah herkesin gönlüne göre iş nasip eylesin
Çok teşekkür ederiz inşallah aminnn
rica ederim
Evet öyle deniyor
Benimki karanlık işler
Nasıl yani
Zor.
İnşaat mühendisi
Vayyy tebrik ederim 🧿