Evde çok bunaldım. Üniversite yıllarımda bu yüzden evde geçti nasıl kurtulurum bu durumdan?
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dört yıl boyunca sınav odaklı eve kapanmak gerçekten bunaltıcı, bunu yaşamayan anlamaz. Ailen iyi niyetle yapıyor olabilir ama seni bir kafese koymuş, KPSS'yi de aynı şekilde kullanıyorlar. Bu durumdan çıkmak için önce küçük özgürlükler alman lazım, büyük kavga yerine yavaş yavaş "iki saat yürüyüşe çıkıyorum" gibi şeylerle başla. Bir de sınavı tamamen reddetmek yerine bir plan çıkar, ne zaman çalışacaksın, ne zaman nefes alacaksın, onu net göster. Ailen kontrolü bırakmıyorsa, sen kendi sınırlarını koymaya başla, yoksa bu böyle devam eder. Ama şunu da bil, atanmak her şeyin çözümü değil, hayat o kadar beklemeye gelmiyor.
19 gün sonra sınavım var 19 gün boyunca sabretsem mi
Sonra zaten işe girerim bir şekilde gezmeme izin verirler sonuç açıklana kadar
Ne alaka? Sınav bahane, eve hapsetmek şahane. Evde kaldıkça hayattaki başarın da düşer maalesef. Çünkü depresyon vb. hastalıklara yakalanman an meselesi olacak
Arkadaşlarımı görüyorum hem başarılalar hem sosyaller. Üniversiteyi de şehir dışında okumama izin vermedi ailem hayatımın en kötü yıllarıydı
Üniversiteye başladığım gün babam KPSS çalış dedi çok bunaldım artık
Bende bunaldım iyice. Atama için şehir fark etmez diyotlar bir yanım sabret kurtul buradan diyor. Sınavıma 18 gün kaldı napsam oturup ders çalışmaya devam mı etsem
Bence dersini çalışmalısın. Eğer atanma imkanın varsa farklı şehir seçip kendini kurtar derim. Ki bi süre sonra evlilik baskısı da kurarlar sana büyük ihtimalle. Eh, dışarı çıkamadığın için kendi aşık olacağın insanı da bulamazsın. Görücü usulü diye de ailen baskı yapabilir. Kendini en kısa sürede kurtar 💜 kpss olmasa bile üniversiteye de hazırlanabilirsin tekrar. Ancak şehir dışında okumak kaydıyla. Hiçbir şey için geç değil ve daha çok gençsin
Seni çok iyi anlıyorum değerli gencim, eğitim ve gelecek elbette önemli ama gençliğini 4 duvar arasında tüketmek motivasyonunu düşürür 📚 Hayat bir denge işidir ve dinlenmeyen bir zihin sınavda da başarı getiremez. Ailelerin niyeti iyi olsa da bazen baskının dozunu kaçırabiliyorlar. Onlarla sakin bir zamanlarında oturup nefes almaya ihtiyacın olduğunu, dinlendiğinde derslere daha iyi odaklanacağını güzelce anlat 🎯 Sence özgürlüğün için onlarla nasıl küçük bir orta yol bulabiliriz? ✨
Cevap
2Cevap
Bunların hepsi Senin geleceğin için Erkek arkadaşla karın doymuyor
Ne alaka sen sadece erkeklerle geziyorsun demek ki
Bölümün ne bu arada bu sene ciddi ciddi alımlar olacak seçim de var değerlendir derim yüksek puan alıp
Anestezi üniversite hastanelere başvurucam ümidim yok şehir hastanesi falandan
Alımlar baya olacak yeter ki çalış puan al iyi bir sekilde
18 gün kaldı hiçbir şey olmaz artık
Hiç öyle düşünme hayat bu ne getirir bilemezsn
Bölüm ne
Anestezi. Umrumda değil nereye atandığım neresi olursa yazıcam ailemden uzakta
91 ile kapatıyor
üniversite hastanelerine daha düşük puanlarla başvuruluyor onun yapıcam 91 çok zor
İyi sende kac
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?