Yarın ehliyet elektronik sınavım var sınav olacağım okul bizim eve yakın yürüyerek gideceğim 10 dakika uzaklığında ama ailem bana sen tek başına gitme seni abin götürsün kendini yalnız hissetme moral için abin seninle gelsin diyor abim de bugün babama onu götürmek istiyorum artık 18 yaşına gelmiş sınava kendi başına gitsin alışsın diyor. Sizce ailem neden tek başıma sınava gitmeme izin vermiyordur?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
konuş bence
Moral için demişler ya olm inanmıyor musun
Benim ailem normalde böyle beni düşünüyorlar mesela bugün annem ile babam annemin bir kuzeninin düğünü vardı düğüne gittiler beni götürmediler ailem bana sen evde kal yarın ehliyet elektronik sınavın var sınava çalış bu akşam dediler beni götürmediler sonra bana sen evde yek başına kalma belki başına bir şey gelir abin yanına gelsin dedi abim de işte çalışıyor babam kaç kez abimi aradı zorla abim işten çıktı eve yanıma geldi
Bu biraz tuhafmış valla ahmet kardeş, 18 yaşına gelmiş adama da evde tek kalma demek biraz çocuk muamelesi yapmaya giriyor sanki.
Ailem böyle
Bu senin insanlarla ilişkilenme biçimini de etkileyebilir ama. Sana böyle davranılmasından bir rahatsızlık duyuyorsan (ki duyuyorsun anlaşılan) bunu açık açık söylemen gerekir. Evlat yetiştirmek çocuk oyuncağı değil
Ben ailemi seviyorum ailem de beni seviyor
Lan sevmiyorsun mu dedim sevmiyorlar mı dedim. Sevmekle bilmek aynı şey değil
ben 18 yaşındayım bende kekemelik var sonradan başladı 3-4 yıl oluyor kekemeyim dün dershanem başladı dershaneye gittim dershanede ki bütün öğretmenler hepsi değişmişti sabah ilk dersimiz matematikti yeni matematik hocası sınıftaki herkesten kendini tanıtmasını ve hangi liseden mezun olduğunu söylemesini istedi herkes söyledi sonra sıra bana geldi ben söyleyemedim konuşamadım ben tam söyleyecekken birden kilitlendim bir kaç saniye duraklama oldu söyleyemedim ben söyleyemeyince bütün sınıf dönüp bana baktı sonra bugün yani az önce annem beni yufkacıya gönderdi yufkacıya git eve 4 tane ev yumurtası al dedi neyse gittim yufkacıya tam içeri girdim oradaki çalışan adam bana hoş geldin ne istiyorsun dedi tam 4 tane yumurta istiyorum diyecektim yine kilitlendim konuşamadım bu sefer konuşmayınca elimle işaret ettim 4 diye adam anlamadı bana baktı sonra kendimi zorladım 4 tane ev yumurtası istiyorum dedim gerçekten çok zor bir şey Ben Bir sürü doktorlara gittim kekemeliği yenmek için ama bir faydası yok doktorlar bana hiç bir şeyin yok normalsin diyor kekemeliği yenmek için bir sürü doktorlara hacılara hocalara türbelere gittik ama bir faydası olmadı Ben namaz kılarken namazın üzerinde sureleri okurken ve namazdan sonra dua ederken çok kekeliyorum ne yapmalıyım? Normalde namaz en fazla 5 dk da kılınır benim 15 dk yı bile buluyor kekemelikten kaynaklanıyor.
Geçmiş olsun. Böyle bir farklılığın olduğu içindir o zaman ekstra korumacı davranmaları. Allah namazlarını kabul etsin, namazda içinden okusan muhtemelen daha makul olur. Neticede bir engelin var ve bunun ibadeti zor hale getirmesi ibadetten soğutabilir. Nasıl geçer nedir çaresi bilemem valla geçmiş olsun. Ama korumacı ebeveynliğin çocuk üzerinde olumsuz etkileri olabiliyor gerçekten, umarım sende olmaz
Namaz da sureleri içimden okurken de çok kekeliyorum dua ederken de içimden etsem bile yinede çok kekeliyorum
Allah şifa versin kardeş
Allah razı olsun Amin İnşAllah
Mesela ben en basitinden telefonda bile kimseyle konuşamıyorum konuşurken hem kekeliyorum hem de konuşurken duraklıyoruk uzun bir sessizlik oluyor mesela geçen gün dershaneden geç çıktım çıkarken babamı aradım baba ben dershaneden çıktım yoldayım şimdi eve geliyorum beni merak etme diyecektim neyse aradım babam telefonu açtı tam konuşacaktım baba dedim sonra dudakladım kaç Saniye öyle devamı gelmedi babam da biraz meraklandı panik atak oldu ne oldu sana başına bir şey mi geldi niye konuşmuyorsun dedi bana
Sonra o gün eve gidince babam bana seni merak ettim yolda başına bir şey geldi sandım çok korktum dedi
Mesaj atsaymışın keşke
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!