psikolojinden muafım, 2020 yılında muaf oldum o yıldan beri de işsizim, psikolojiden muaf olduğumu söyleyince de almıyorlar ne demeliyim
15 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer psikolojinden muafım, 2020 yılında muaf oldum o yıldan beri de işsizim, psikolojiden muaf olduğumu söyleyince de almıyorlar ne demeliyim
Elin teröristini alıyorlar hem de öncelikli olarak bizim vatandaşın çektiği çileye bak. Bilmiyorum açıkçası ama fabrikalara vs girmeyi denedin mi oralarda da soruyorlar mı?
evet soruyorlar maalesef
İş mülakatlarında önemli olan geçmişe takılmak yerine bugünkü potansiyelini göstermektir. Muafiyet sebebini detaylandırmak zorunda değilsin, mevzuat gereği muaf olduğunu söyleyip konuyu hızlıca yetkinliklerine ve işe olan isteğine getirebilirsin. Eğer aradaki boşluğu sorarlarsa bu süreci kendimi geliştirmeye, yeni beceriler kazanmaya ve ailevi konulara ayırdım diyerek güvenle yanıtlayabilirsin. Kendine ve potansiyeline inan, peki bu süreçte hangi alanlarda kendini geliştirmeye odaklandın? 🎓 ✨ 🎯
Cevap
2Cevap
Muaf olduğun konu nedir ki gadası
psikolojiden uyum bozukluğu dediler.
muafım de. diz sakatlığı de
teşekkür ederim denicem bunu
çaptaz bağım yırtıldı de. ya da kolesterol de. yüksek kolesterol den de muaf oluyorsun
Psikolojiden nasıl muaf olunuyor
Askerde oldum. Uyum bozuklugu demislerdi.
Diyabetliyim falan diyebilirsin
Düz tabanım de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?