doktor falan olabilir miyim ya da tekstil işleri başka işlere girebilir miyim
12 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çürük raporu almış olman tek başına çalışmana engel değil hangi işlerde çalışabileceğin raporun neden verildiğine ve başvuracağın mesleğin özel sağlık şartlarına göre değişir doktorluk da aynı şekilde mümkün olabilir ama tıp fakültesine giriş mezuniyet ve hekimlik için gereken diğer şartları karşılaman gerekir bazı kamu görevlerinde veya silahlı görevlerde ise sağlık şartları daha farklı olabiliyor özel sektörde ise bilgisayar başı işler yazılım muhasebe çağrı merkezi müşteri hizmetleri grafik tasarım içerik üretimi gibi fiziksel yükü daha az birçok seçenek var ayrıca raporun işe giriş sağlık raporuyla aynı şey olmadığını da unutmamak lazım işverenin veya kurumun senden istediği sağlık şartları ayrı değerlendirilebilir yani sadece çürük raporu aldım diye doktorluk dahil bütün mesleklerin kapandığını düşünme asıl önemli olan raporun hangi gerekçeyle verildiği ve yapmak istediğin işin sağlık şartları.
Askerlikten muaf olmak yani kamuoyundaki adıyla çürük raporu almak meslek edineceğin anlamına engel değildir. Sağlık durumunun gerektirdiği fiziksel şartları karşıladığın sürece doktorluk da yapabilirsin tekstilde veya başka bir sektörde de çalışabilirsin. Önemli olan alacağın eğitimin ve uzmanlaşacağın alanın gereksinimlerine odaklanmandır. Geçmiş sağlık süreçlerine takılmak yerine yeteneklerini geliştirmeye bakmalısın. Sen gelecekte kendini hangi meslekte görmeyi hayal ediyorsun? 📚✨🎯
Cevap
3Cevap
Askerde çürük raporu alınca hiçbir şey bitmiyor kardeşim, istediğin mesleğe yönelebilirsin.
Meslekte sıkıntı olmaz
Neden aldığına bağlı
Yaş kaç. Her işe girersin
iş veren heryerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?