Diğer Askerlik yaparmiyim? Raporluyum şu ilaçlari kullaniyorum? anılpiyancıgibiahmak Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Askerlik zamanim geldi bunlari alinca ruh gibi oluyorum sizce cürüklük olurmu? Askerlik yaparmiyim? Raporluyum şu ilaçlari kullaniyorum? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
CreativeIdea Takip Et Xper 2 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Tipi bile ruh hastası gibi. Bu ilaçları içmeye şaşmamali. İnşallah almazlar senide vatan evladı orada huzur içinde askerlik yapar. 1 2 Yorumla anılpiyancıgibiahmak +1 yıl Tabiki arada sizin gibi insanlar cıkıcak şaşmiyorum? Yorumla anılpiyancıgibiahmak +1 yıl :)) Yorumla
Lebron26 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 401 cevap paylaştı. Alma ihtimalin yuksek alttaki nörolojik hap mi 2 9 Yorumla anılpiyancıgibiahmak +1 yıl Bilmiyorum. Yorumla Lebron26 +1 yıl Haplari bur arastir antidepresan haplar icilmwzse daha kötü olabilir rapor verecek doktora ve heyete bağlı alma ihtimalin var Yorumla anılpiyancıgibiahmak +1 yıl İns ya raporluyum zaten Yorumla Lebron26 +1 yıl Hocam kesin alirsin bence umarim alirsin doktor sorarsa askere gitmek istedigini soylersin heyet çıkacak çürük raporunu etkiliyor Yorumla anılpiyancıgibiahmak +1 yıl Asker gitmek istemiyorum desem? Yorumla Lebron26 +1 yıl Zaten istemiyorum dersen almazlar zaten senin ilaclar depresif ve surekli kullanman gerek aksatirsan senin için kotu olur zaten askerlik malum curuk alirsin doktor sorarsa istemiyorum dersin Yorumla anılpiyancıgibiahmak +1 yıl tamam tskler :) Yorumla Lebron26 +1 yıl Sikma kendini fazla genc umarim işler yolunda gider Yorumla anılpiyancıgibiahmak +1 yıl tamam tskler saolun :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olabilir diye düşünüyorum 1 3 Yorumla anılpiyancıgibiahmak +1 yıl Sebep olanlar mutlu olmasn ins Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah büyük Merk etme Yorumla anılpiyancıgibiahmak +1 yıl Biliyorm :(( Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İlaçlar ne için 1 3 Yorumla anılpiyancıgibiahmak +1 yıl Ruhsal çöküklük sinir hastaligi :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaparsın birader istiyormusun yapmak yaş kaç yol göstreceğim Yorumla anılpiyancıgibiahmak +1 yıl 22 istemiyorum :( Yorumla
En İyi Cevaplar