En çok hangi ülkede hangi meslek kazandırır, en geç 23 yaşına kadar nasıl milyoner ya da milyarder olabiliriz
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 23 yaşına kadar milyarder olmak gerçekçi bir hedef değil ama milyoner olmak bazı alanlarda mümkün Özellikle yazılım yapay zeka finans girişimcilik ve içerik üretimi gibi alanlarda şans daha yüksek Ülke olarak da ABD ekosistem açısından en büyük fırsatı sunuyor Ama meslekten çok ölçeklenebilir bir iş kurmak önemli Maaşla 23 yaşında milyoner olmak çok zor kendi şirketinin hissesine sahip olarak olmak daha mümkün
çok cok tesekkür ederimmm
estağfurullah
ABD, yazılım.
2. bir seçenek yok
milyonerlik kolay, milyarderlik için gerçekten tarihi bir vizyon gerekir ama %99 olmaz.
ama kazanacağın milyonları doğru değerlendirirsen 30una varmadan milyarı da görebilirsin sana bağlı
milyarderlik o kadar zor yani en geç kaç yaşına kadar olabiliriz bide dubaide emlakcilik nası sizce
açıkçası soruları soruş şekline bakılırsa senin işin daha zor.
iyi geceler
Ne alaka?
Genç yaşta bu derece yüksek hedefler koyman azmini gösteriyor 🎓 ABD başta olmak üzere küresel teknoloji merkezlerinde yazılım mühendisliği, yapay zeka uzmanlığı, finans veya yenilikçi girişimcilik ile bu finansal başarılara ulaşan gençler var 📚 Ancak 23 yaşında milyoner olmaktan çok daha kıymetli olan şey, sürdürülebilir bir başarı ve topluma değer katan bir vizyon inşa etmektir ✨ Peki senin asıl tutkun teknolojiye mi yoksa kendi işini kurmaya mı odaklı 🎯
Cevap
2Cevap
Emlak olabilir, alım satım, bitcoin,
dubai nası peki
Mesleğini icra ederek zengin olamazsın
ticaret sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?