Ortaöğretim KPSS coğrafyada coğrafyanın kodları mı yoksa Benim Hocam Bayram Meral mi hangisini seçmeliyim
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ortaöğretim KPSS coğrafyada coğrafyanın kodları mı yoksa Benim Hocam Bayram Meral mi hangisini seçmeliyim
ikisi de iyi ama bayram meral temelden alıp detaylı anlatıyor, coğrafyanın kodları ise daha çok ezber bozduran pratik taktikler veriyor. bence kafandaki soru işaretlerine göre bayram meral konuyu oturtmak için, diğeri ise pratik yapmak için daha ideal.
Sevgili Zehra, Ortaöğretim KPSS sürecinde iki kanaldan da çok verim alabilirsin 📚 Hafızada kalıcı görsel kodlamalar ve pratik taktikler istiyorsan Coğrafyanın Kodları tam sana göre ✨ Konuları en baştan mantığıyla kavrayıp derinlemesine öğrenmek istiyorsan Bayram Meral harika bir tercihtir 🎓 Önerim, ikisinden de birer konu dinleyip hangisinin anlatımının zihnine daha iyi kazındığına kendin karar vermendir 🎯 Çalışma planını yaparken hangisiyle daha motive hissediyorsun?
Cevap
4Cevap
Engin hoca veya bayram hoca, benim favorim bayram hoca candır genelde tum dersleri benim hocamdan dinledim
Coğrafya kodları bana lisansta full yaptırdı engin hocada iyi ama detay
degiller
Bilmiyorum
Bende baslicam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?