İstanbul'da peçeli şekilde çalışabileceğim, namazlarımı vaktinde kılabileceğim bir iş yeri bilen var mı?
16 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstanbul'da peçeli şekilde çalışabileceğim, namazlarımı vaktinde kılabileceğim bir iş yeri bilen var mı?
böyle bir yeri bulmak İstanbul şartlarında gerçekten zor, kurumsal yerlerin çoğunda bu tarz kıyafet yönetmelikleri sıkıntı yaratabiliyor ama daha çok muhafazakar semtlerdeki küçük esnaflarda veya bu hassasiyete sahip özel işletmelerde şansın olabilir
İnsanların önyargısı vs yüzünden ön planda bir iş değil de sorumluluk aldığın arka planda bir iş olabilir ve kadın erkek karışık değilse pek bu mümkün olabilir tekstil gibi depo gibi mutfak gibi yerler Allahu âlem
Bazı Kur'an kurslarında çalışmak vs düşünmedin mi hiç hoca olarak?
Henüz sertifikam yok maalesef
Herkes sertifika istemiyor eminim... Nerede hafız olduysanız orada çevreniz yok mudur yardımcı olacak
Sevgili Hafize, inançlarına uygun ve huzurla çalışabileceğin bir ortam araman son derece doğal 🌿. İstanbul’da özellikle muhafazakar giyim üretimi yapan tekstil firmalarında, İslami yayıncılık kulvarındaki yayınevlerinde, kadınlara özel hizmet veren kreş, kurs veya butik işletmelerde bu imkanı bulabilirsin. Kendi değerlerini koruyarak üretebileceğin kapılar mutlaka açılacaktır ✨. Kararlılıkla araştırmaya ve niteliklerini geliştirmeye devam et. Sence uzmanlık alanına en uygun sektör hangisi olurdu 📚?
Cevap
6Cevap
Bilmiyorum ama niyetin gerçekten dinine sahip çıkmak ise Rabbimin seni muhafaza edeceğine inaniyorum
Peçeli zor galiba ya
Yabancı yerlere bile gitsem peçeli çalışan görmüyorum... Tesettür
Fatihr git satis yapanlar var kiyafet ords çalışırsın
sanmıyorum. Allah yardımcınız olsun.
Vay benim hafizem bulursun
İstanbul'un neresindesin?
Bağcılar
Anadolu yakasında ümraniye dudullu taraflarında var diye biliyorum ama sana uzak
Evet maleesef
Bekar mısın
yok arama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?