Yarın köyde ücretli öğretmenlik görevine başlayacağım, anasınıfında öğretmenlik yapacağım. Ulaşım sorunlu olduğu için müdür beni alacak, ilk gün çocuklar, veliler, sınıfın imkanları nasıl bilmiyorum.
16 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ilk gün çocuklarda sizin gibi heyecanlı olurlar anne babalarından bir kaç saatte olsa ayrılmaları onlara zor gelir korkanlar belki ağlayanlar olacaktır
öğretmen ise burada onlara ve ailelerine güven vermelidir
şöyle düşünün bir çok çocuğunuz var :D ve onlarla bir süre eğlenceli vakit geçireceksiniz
çocukla çocuk olunursa çocuklar sizi kendilerinden biri sanarlar ve anlaşmak kolay olur
ama ipin ucunu kaçırmamak gerekir çünkü bu sefer de size olan saygılarını kaybedebilirler
siz bir öğretmensiniz öğretmen olduğunuzu onlara hissettirin ama bunu eğlenceli olarak yapın
başarılar dilerim
Yarın benim de öğretmenlikte ilk günüm ve ben de çok gerginim her şey kontrolün altındaymış gibi ve soğukkanlı kaldıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum yani umarım
Umarim öyle gerceklesir
İlk günün heyecanı ve tatlı kaygısı çok doğal sevgili meslektaşım, bunu hissetmen mesleğine verdiğin değeri gösterir 🎓 Köy okulundaki minikler senin güler yüzünü ve şefkatini hissettikleri anda sana bağlanacaktır. Sınıfın imkanlarından ziyade onlara sunacağın sıcak bir tebessüm en büyük imkandır. Zaten çocuklar seni görünce kaygın yerini neşeye bırakacak. Velilerle de samimi ve güven veren bir iletişim kurman yeterli. Söyle bakalım, miniklerle tanışırken yapacağın ilk eğlenceli oyun ne olacak 📚✨
Hic bilmiyorum tanisma etkinliklerini
Hiç endişelenme sevgili meslektaşım, bir daire olup isimlerimizi komik seslerle söylemek bile minikler için harika bir başlangıç olur 🎓📚
Cevap
0Cevap
Tecrübesz olduğunu belli etme bunu size karşı çok kullanırlar. Deneyimli gibi davran soğukkanlı ol kendine güven
Belli etmeme çalisirim daha önce özellerde ve sehir merkezinde bir dönem ücretli çalistim ama köyde ilk kez deneyim yasayacam imkanlar varsa sinifin rahat geciririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?