AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
Bir tanıdığım da yapıyor ve cok cok fazla çalışıyor. Ders den başını kaldırdığı yok üstelik yaklaşık 10. kilo verdi.
Gerçekten istekliylse yaparsın
Sıtres yapma fqzlada calısma cok calısma kensıno fazla dersw bogma bol bol test coz ama gınde 2-3 saat deñ fazla calısma b kadar cok çalışırsan yaptıklarını unutursn kendını kasma
Hukuk ölmüş, sen hukuk diyorsun. Boşver hukuku, çok ciddiyim. Bir hukukçu olarak bunu diyorum. Git ve daha güzel daha faydalı olabileceğin bir meslek seç. Onuruna dokundurma, şerefine dokundurma, kişiliğini harcama. Vaz geç hukuk sevdasından.
saçmalama ne imkansızı ya milyonlardan 200 binlere çıkan var geometrinin 30 sorusu edebiyatın 6 sorusuna bedel edebiyat ve mat2 calis İstanbul olmasa bile sehirdisi hukuk kazanırsın kesin yeter ki çalış
özel bir üniversiteye paralı gidersen belki imkansız değildir ama burslu ya da devlet üni. düşünüyorsan imkansız.
Netleri mükemmel gelirse neden imkansız anlayamadım
hayır net olarak söylüyorum bu sene imkansız. fullesen bile kazanamazsın
Arada binlerce MFci var. 2. sınavda onlar aradan çıkacak. Sıkı çalış.
Lys daha önemli, ygs de mantık lysde kural oldugu icin bilirsen yaparsın zaten
Bana da şu an tıp imkanskz gibi :P :D :/ , çalisirsak olur bence basarilar
128 bin benimde
Bende hukuk istiyorum Çalışınca olur
Bu kafayla gidersen öyle olur :) çalışırsan başarıya ulaşırsın kardeşim.
Son güne kadar mücadele et. Olmazsa seneye tekrar denersin. Hukukçu olmaz istiyorsan öncelikle bunu haketmelisin.
İlk 20 bine giremez isen, adam bir hukuk fakültesi düşünme derim.
İmkansıza yakın. Kendine uygun bir hedef çiz bundan sonrası için. Hem üzülmemiş olursun hem de ne yapacağını bilirsin.
Zafere giden yolun birçok dönemeci vardır ama Zafer ona gerçekten inananın olur (By O Adam Salih)
sen kimsenin yorumuna bakma otur hesapla puanza sitesinden bende 250bindeyim hesaplarima gore 40mat 45 edebiyat yaptigimda otuz bin icerisinde oluyorum
adalet okuyum dgs sınavıyla hukuka tamamlayabilirsin. bben öyle yaptım
Kızım hadi kazandın okudun bide bunun kpss si var. Git sağlık oku iş imkanı çok geniş maaşları özel sektöre göre çok iyi.
Lys bilgine ve okul puanına göre değişir ancak iyi bir okula gitmek istiyorsan özel tek olasılığın.
Kesinlikle başamazsın. Gayet deneyimliyim ve söylüyorum olmaaaz
İmkansız diye bisey yoktur sen çalısmaya devam et :)
Lys %60etkiliyor ayrıca calis sonuçta puanin dusmucek
eğer yüzde 50 falan düşünüyosan olabilir ama diğer türlü bu sene olmaz yaa
Biraz daha çalışsan olur neden olmasinki bende hukuk istiyorum yani
Azimli olursan evet geçersin yeterki içindeki istek olduğu sürece altından kalkamayacağın hiç bişey yoktur. Yeterki kalbindeki isteği yitirme
Diger sinavin etkisi muhimse cok calismalisin sanirim belki basarirsin
@affedilmeyen yanlış sularda yüzüyorsun :)
Senin nlp uzmanina basvurman gerekiyor once morel depoloman lazim, basarimayacgin bisey yoktur
Git dikis nakis kursuna mk 268 bininci olmus hukuk diyo
kıbrıs gibi özel ünv. okursan olur devlet çok yüksek diye biliyorum ama sen şansını dene İnş. olur eskisi gibi popüler değil artık belki düşer puanı
tm3 30 binde olmam lazim
olursun çalış sen her türlü olursun
Sana şöyle söyleyeyim benim sıralamam 700 bin ama ben bile çok çalırsam iyi bir yer gelir kafasındayım sen düşün LYS daha önemli
Cok calisirsan olur ben cok gordum 800 binden 300 bine duseni bnce sende 100 binlerin icine girersin
doğruyu istersen çok çok zor. matematiği çok iyi yapman lazım 40 net mesela edebiyat da aynı şekilde hukuk demek en az 25-30 bin demek tabi devlet istiyorsan
Fırsat elindeyken Lysye iyi calis bu sene ygs çok zor olduğu için lys daha kolay olacak ve genelin %70i sınavdan kaldığı için üniversiteler puanlarını düşürecek haliyle.
Kusura bakma ama 276 bin de insanlar hukuk hayal eder olmuş bizim dönemde 14 binle zor girmiştim ben, özel üniversiteye gider paranla okursunuz, sonra da ülkede adalet nerde naralarına sebep olursunuz
tmde 600 binden 40 bine çeken duydum babasıyla konuştum kızım aşırı çalışıyodu insan acıyodu bir an falan dedi sende böyle çalışırsan hukuk garanti tabi sanal ortamda saniye bile harcama
Bence 30 bine bile cekersin , ama çok iyi çalışman lazım. Matematik te 40 üstü , edebiyatta 45 üstü yaparsan olur
Tam 30 binde olmam lazim zaten :( Tm3 te 30 binde olursam olur
lys önemli arkadaşım peşini bırakmazsan kıvırırsın bu işi.
bu sene biraz imkansız ama seneye çalışırsan yaparsın çalışıpta yapamıycan hiç bişey yok
Bence calışırsan olur istenen ve cabalaman yeter :)
özel istersen rahat olur devlet için biraz daha çok çalışıp puanını yükseltmen gerekir.400 lazım
Hangi üniversiteden bahsediyorsun? Bunu bilinmeden nasıl yorum yapılıyor anasını satim? Belki kız doğudaki hukuktan bahsediyor a m k
Duzgun konus ya. Unutmusum onu soylemeyi. Tm3 30 binde olmm lazim samsun 19 mayis hukuk dusunuyorma
çok çalışırsan olur neden olmasi sonuçta geiştirilebilir zekaya sahipsin (öyeledir umarim) :))
Boş ver hukuku baksana artık avukatları terörist ilan ediyorlar bu ülkede hukuk yok ki okumasın başka hedef belirle
hiç üzülme eger çok istiyorsanolu hukuk olmazsa ıse 2 yıllık adalet okursun ustune hukuk tamamlarsın kendne olmayacak dıye bır şey yok
Arkadaşım çok çok zor bence kasabildiğin kadar kas ama işin çok zor kamu yönetimi gibi bölümlere odaklan belki ordan yatay geçiş yaparsın
bu sene için imkansızlaşmış maalesef. Hedefin oysa bu sene tercih yapma seneye daha iyi bir çalışmayla çok rahat kazabilirsin
Umudunu kimse çalmasın ama zor be.. İllada hukuk diyorsan seneye düşünürsün ama calışmayıda bırakma belkide hayırlısı başka yerdedir..
İmkansız diye birşey yok, bir arkadaşım 189 binden 11 bine çekti şu an FSM Üniversitesi Hukuk okuyor.
Cok iyi cekmis ya cok mu calismisti bide ygs si neden o kadar dusuktu
imkansız diye birşey yok arkadaşım. bak benim ygs 5 261.
327 bindeyim. 5 puan ile kaç bin kişi atlamışsın. herkes bir yere yığılmış ve lys de dananın kuyruğu kopacak yani umut var. çalışmayı bırakma.
Ya ben 385 yaptım lys morel sıfır sen o puanla nasıl girmeyi düşünüyorsun
Sen kaç bindesin
Biraz zor gibi. Olmadi seneye daha iyi calisip kazanirsin
Pes etme ama bu saatten sonra biraz zor mesela bir insanın denemedeki net artışı bir senede ortalama 25 net arttırabilirmişsin bende hukuk düşünüyordum fakat hukuk okuyan , çok eğer paralı üniversiteye gitme imkanın varsa git
İmkansız değil çok çalış ikiyüzbinden yirmi bine çeken arkadaşlarım var lysde şansın daha yüksekk
Asla pes etme fakat olmayacak yinede denemeye devam et
yüz binden kazananı gördüm azmedersen olmıycak şey yoktur ben dene derim
Cok c cokkk cok calisman lazım cografya edebiyata agirlik ver ama mat ve geo. De çalış puanin yukselsin bu yil hukuk tm 3 ile aliyo daha avantajlisin yani
lys den iyi bişeyler alırsın 340 la mı ne almaya başlıyo takma kafana fazla bence çalış :D
Polis ol, bu memlekette polis herseyin üstünde bir meslek oldu. görmedin mi bugün avukatları bile dövdüler ibnlr.
mesela ank-hukuk u kazanmak için maddi olarak ne verebilirsin nekadar? ciddi soruyorum, bildiğim bişi olmasa yazmazdım
Bu ne demek?
0535 796 8953
bana yazarmısın hukuk kazanma yolunu? Lütfen.
banada bir yazarmısın bende düşünüyorumda
Oha bide soruyor musun :D Boşa ümit besleme tabi o sıralamayla benim zamanımda hemşire bile olamazdın. Biraz kasarsan Besyo olur ama bak.
ımkansız degıl bende buna çok yakın durumdayım, bu sene herkesın puanlar ortalamanın altına dustu ona göre her şey degısecek