Annem söyledi alay ettiler bu sene çok çalışıp kazanacağım hepsi çatlasın
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendini üç sınavın sonucuna bakıp başarısız biri olarak görme. Evet, çalışmadığını sen de biliyorsun ve belki en büyük hatan buydu ama bu, hayatının böyle devam edeceği anlamına gelmez. Akrabalarının ne söylediği de senin geleceğini belirlemiyor. İnsan bazen geç fark eder, geç toparlanır ama yine de istediği yere ulaşabilir. Önemli olan bundan sonra ne yapacağın. 250-260 puan aldığın için utanmana değil, bir sonraki sınavda bunun üzerine ne koyabileceğine bak. Başkalarının gülmesi birkaç dakika sürer, senin hayatın ise yıllarca devam edecek. Kendine bir şans daha ver.💜
Seneye de dalga geçerler. Senden bir cacık olmaz..
Girdiği üç Sınavı kendi geleceği olarak görmeyip dördüncüyü millet dalga geçmesin diye çalışacağım diyen kişiden hayır gelmez.
Boşuna ne kendini ne aileni kandırma, git bir iş bul efendi efendi çalış ekmeğini kazan./
Deme öyle kıza kazanabilir
Sevgili gencim, başkalarının ne söylediğine takılıp enerjini tüketme. Yaşadığın bu kırgınlığı hırsa değil, hedeflerine giden yolda güçlü bir motivasyona dönüştür. Yeterli ve planlı çalıştığında potansiyelinin nerelere ulaşabileceğine sen bile şaşıracaksın. Kendine olan inancını asla kaybetme, bu hayat senin yolculuğun. Geleceğini başkalarını çatlatmak için değil, kendi hayallerini gerçekleştirmek için inşa etmeye ne dersin? 📚✨🎯
Cevap
1Cevap
Bu kadar kafaya takınca ne ders çalışsaydın keşke
Zaman geçiyorsun bir şeyler yapman gerekiyor Berfin kendine gel
Ayrıca beni engellemeye çok bir şey değildi Ben sadece orada sana destek olmaya çalıştım sırtımdan bıçaklama kötü anımdan engellemem gerçekten şunu anladım ki en yakın arkadaşına bile güvenmeyeceksin
Klavyeden yanlış yazdım şunu demeye çalıştım engellemeye çalışman hiç hoş bir şey değildi Ben sadece orada sana destek olmaya çalıştım herhalde beni çekememezlik yaptın o yüzden engelledim ama sana şunu söyleyeyim böyle devam edersen çok zaman kaybedeceksin ve bir gün 24 23 yaşına geldiğinde ah vah edeceksin keşke başlasaydım çevremi dinlemeyecektim diyeceksin daha zamanım var daha gençsin YKS olmadı KPSS ortaöğretime çalışırsın 2 sene vardı 2 sene boyunca köpek gibi çalışsan yapabilirsin Kendi memleketini atanabilirsin ama bir şeyler yapmazsan dediğim gibi bir ömür boyu kimse sana bakamaz ailem bir yere kadar bakar çünkü her zaman annen yaşamayacak her zaman baban yaşamayacak eğer ki sen böyle devam edersen istemediğim bir hayatı yaşamaya maruz kalacaksın ama hala zaman var bir şeyler yapmazsan ileride çok pişman olabilirsin sana söyleyeyim de sonra demedi deme
@Sadece1dkbirkereoku
öyle de denmez.
Ben sadece şunu demeye çalıştım ona daha zamanı var burada zaman öldüreceğine gidip ders çalışıp hayatını kurtarmak için bir şeyler yapabilir kızın Bir senesi var bu Bir senede çok çalışırsa yani iyi bir bölüm kazanma ihtimali var olmadı KPSS ortaöğretime çalışır oturup
Yüürrrü be göster onlara günlerini pikaçu
Kötüler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?