Arkadaşım da ben de işsiziz şu an benim başvurduğum neler varsa aynısını başvuruyor hatta geçen ya kanka oraya da başvurmuşsun neden bana demedin ben de başvururdum dedi. Bu iyi niyet mi
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Yani bir tek o ilanlar varsa fırsatçılık değil çaresizlik işe ihtiyacı var kime çıkarsa kimi çağırırlarsa
Hayır ben 50 yere başvurdum o da 50 yer mesela bir sürü seçenek var
yani senin doğru bir seçim yaptığını ve birlikte gittiğinizde hem güvenli hemde zevkli olacağına inanıyor olabilir
Bir de geçen dediki kanka onu niye demedin ben de basvursaydim kendi 1 sertifikasını ovuyor benim 10 tane vat
heee kendini öven arkadaşa bulaşmam ya eğer 2 nizde girerseniz başının etini yer
Ben ürün satıyordun ikinci el o da girmek istedi birden sonra girmedi
Art niyetli olma o insan sen de insansın nasip kime neyse o girer çalışır zaten belki de ikiniz aynı yere girersiniz daha iyi olur
Bence tek başına fırsatçılık denmez aynı işe başvurmak normal ama bunu senin önüne geçmek ya da senin fırsatını engellemek için yapıyorsa o zaman iyi niyetli olmaz
Mesela benim tabletim var bu bilmiyormus dedim tabletten oyun oynicam aaa hangi marka dedi Apple dedim sesi düştü iyiymiş KNK dedi Ben ürün satıyordun ikinci el o da girmek istedi birden sonra girmedi
Samimi değiş arkadaşın
Bir de geçen dediki kanka onu niye demedin ben de basvursaydim
Mesela benim tabletim var bu bilmiyormus dedim tabletten oyun oynicam aaa hangi marka dedi Apple dedim sesi düştü iyiymiş KNK dedi
Bence de
Bunda nasıl iyi niyet olabilir?
Bir de geçen dediki kanka onu niye demedin ben de basvursaydim
Kız arkadaş işte boş ver çek geç
Niyetini bilemeyiz.
Seninle aynı yerde çalışmak için mi acaba
Bir de geçen dediki kanka onu niye demedin ben de basvursaydim kendi 1 sertifikasını ovuyor bana benim 10 tane vad
Of gerçekten bu biraz şey itici
Mesela benim tabletim var bu bilmiyormus dedim tabletten oyun oynicam aaa hangi marka dedi Apple dedim sesi düştü iyiymiş KNK dedi
Ayy ya sana özeniyor ya da harbi haset
Bilemedim ya belki özeniyor olabilir sana örnek almak gibi düşün
Senle birlikte çalışmak istiyordur kotu dusunmeya
Bir de geçen dediki kanka onu niye demedin ben de basvursaydim. Kendinin 1 tane sertifikası var onu ovuto benim 10 tane var pardon da
Olsun iyi dusun sen
Olsunya inan onu tanısam ona tablet alirdim içim cız etti simdi
Bana pek iyi niyet gelmedi
Kötü niyetli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç dostum, bu durumu doğrudan fırsatçılık olarak etiketlemek yerine tatlı bir rekabet ve çaresizlik olarak görmek daha doğru olabilir. Hayatın bu dönemeçlerinde insanlar tutunacak bir dal ararken en yakınındakinin adımlarını izleyebilir.
Kendi yolunu çizerken ona da ilham oluyorsun aslında. Yine de sınırlarını koruyup kendi kariyer yolculuğuna odaklanman en sağlıklısı. Sen kendi potansiyeline güven, başarı elbette seni bulacaktır 🎯
Peki sen bu durumda onunla açıkça konuşmayı denedin mi 📚✨