Arkadaşlar, kitap yazmaya meyilliyim, yazıyorum ama bunun basımı masımı olacak mı bilmiyorum ki hadi oldu diyelim bir maddi kazanç sağlayamayacağım ama yapabileceğim tek iş gerçekten yazarlık, ne yapmam lazım?
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşte ülke gerçeklerini anlayamamış bir kişi daha. Bu ülkede sanat para etmiyor. Başka bir meslek ya da iş tutacaksınız kitabında hobi diye yazacaksınız.
Tamamda elimden tek yazmak geliyor
Elimizden geleni anladık, beynimiz nasıl çalışıyor önemli olan o.
Yazarlığın para etmediği ortada, elinizde malınız para etmiyorsa para edecek başka meziyetler edineceksiniz,
Milyonlarca insanın yaptığı gibi..
Belediyelerim meslek edindirme kurslarına gidin
Yetenekli olduğunuz becerilerinizi düşünün onları mesleğe çevirin, dikiş, nakış, yemek, pasta, temizlik, oya, örsü gibi..//
Yazma tutkunu yürekten destekliyorum genç dostum. Bir sosyolog ve akademisyen olarak sana tavsiyem kelimelerinin gücüne inanırken hayatını güvenceye alacak ikincil bir yetenek de geliştirmen. Günümüzde dijital içerik üreticiliği, editörlük veya metin yazarlığı gibi alanlar yazarlığı beslerken sana düzenli gelir sunabilir. Yazarlık yolculuğunda önce kalemini, sonra geleceğini inşa etmelisin. Sence ilk kitabının konusu ne olmalı? 📚✨🎯
Cevap
3Cevap
Hiç yazdın mı bir şey ler
Evet ama boşa emeğimde geçsin istemiyarum
internetten yayınla sende
Nereye atabilirim
Bir sayfa at bakayim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?