Yazar olmak istiyorum, ne yapabilirim?

Merhabalar Aydın Bey. Ankarada yaşıyorum. 19 yaşındayım. Yıllardır çok kitap okudum. Ancak yazmaya başlamam yalnız kalmamla gerçekleşti. Derdimi kağıtlara döktüm. Çok derin bi empati duygum var. Bunu kendi derdimden ziyade başkalarının duygularını yazarken fark ettim. Sadece 1 2 dakika düşünerek o insanla yer değiştirip sonrasında o insan gibi yazıyorum. Hayal gücüm de fazlasıyla geniş. Bu alanda ilerlemek istiyorum. Hocalarım yazılarımı çok beğenerek yarışmaya sokmak istemişlerdi. Ancak ben sadece şehitlerle ilgili yazımı kabul etmiştim. Ve birinci olacağımı tahmin ettiğim içinde törene gitmemiştim. Oldum da... O ve onun gibi yazılarım çok beğeniliyor. Hiç kitap okumayan dostlarım bile birşeyler yazmamı istiyor. Çünkü okumak istiyor. Sürekleyici, duygusal, fantastik-gerilim... Bazen komik ve de romantik... Tek istediğim insanlarında empatilerini geliştirmek. Herkesi herkesin yerine koyabilmek. Kitaplarda insanların kendini ifade edemediği cümleleri bulması. Kitap okunması. Sizce ne yapabilirim? Aynı zamanda senaristte olmak istiyorum. Film fikirlerim de var. Bunlar ziyan olsun istemiyorum. Bana yardım eder misiniz?
Yazar olmak istiyorum, ne yapabilirim?