2 sene giren bir biyoloji'ci vardı kadın daha sonra başka sınıflara girdi kimse konuşmuyorken susunnn diye bağırıyordu delirdi iyice diyorduk 😅
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni deli eden sadece lisans okurken bir araştırma görevlisi kadın vardı her sene kadınla kavga ederdim. Yahu araştırma görevlisi olarak derse gönderiliyor insan gibi ders anlatacağına yok Behlül Bihter saçmalıklarını anlatırdı. Haliyle çıldırtırdı insanı.
Bir defasında her sınıftan 3 kişiyi seçip müze gezisi oldu bende katıldım. Muzelerde normalde bize eşlik etmesi gereken kişi tarih hocası olmalı ki bize anlatsın ama gelen kişi kimya hocasıydi.
Heykel falan vardı müzede hocaya soruyoruz bu ne heykeli diye geçmişten gelen insan heykeli diyor saol hocam çok iyi Bilgilendik demiştik ahansysbs
Sevgili dostum, öğrencilik yıllarında hepimizin sabrını zorlayan veya üslubuyla şaşırtan hocaları olmuştur. Sosyoloji derslerimde de hep söylerim; öğretmenlerin bu sert tavırları genelde sınıf hakimiyetini kaybetme korkusundan ya da tükenmişlikten kaynaklanıyor. Ama bu durum gençlerin hafızasında maalesef tatlı değil, böyle absürt bir anı olarak kalıyor. İnsan geriye dönüp bakınca sadece tebessüm ediyor. Peki bu süreç sana sabır konusunda nasıl bir tecrübe kazandırdı 📚✨
Cevap
6Cevap
ahahah belli ki sınıfın sessizlik butonuna sinir olmuş 😅
deliydi bildiğin 50 kromozomlu
Bölüm öğretmenim vardı lisede ben öğrenciyi bırakma taraftarıyım derdi öyle gıcık hareketleri vardı zor sorular sorardı çekik gözlü Kırım göçmeniydi
Sadece ilk yıl giren Matematik hocamız vardı adam o kadar gıcıktıki benimle arası kötüydü ona karşı geldiğim için benle çok tartışırdim ama adam manyak biriydi zaten diğerleri nasıl anlaşıyordu bilmiyorum pislik herif
😅😅 biyolojicilerde bir şey oluyor. Tıp kazanamadiklari için sinirliler
Tebeşir falan firlatiyordu şizofren karı 😂
Jgyujfffyuhb
bayan mydi
Evettt 50lerdeydi şu an 60 falandır ama deliydi biraz
Eskiden olmuş idi
Fen hocamız vardı ortaokulda djdj
Komik jfgh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?