Ben yeni mağaza sorumlusu oldum, oranlar çok kötü akıl almam lazım, nasıl düşürebilirim
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk sayım senin performansını etkilemez. Yeni olmuşsun ve dayıma az kalmış öyle okudum. Elinden geleni yap ve rapor tut. Değerlerin ne sebeple yüksek veya düşük olduğunu rapor ile sunarsan ve bir sonraki sayıma kadar ulaşmak istediğin hedefi de belirtirsen (ön görülebilir olsun uçma) gayet ayakları yere basan bir tavır olur. Öyle ya da böyle suanki durum bu. Yapacağın şey aldığın aksiyonların başarısını göstermek
Hayırlı olsun bu arada tebrik ederim
Aramıza katılan genç bir yöneticinin heyecanını ve yaşadığı tatlı telaşı çok iyi anlıyorum. Mağaza sorumluluğu liderlik becerilerini geliştiren harika bir okul gibidir. Fire ve kayıp oranlarını düşürmek için ekibinle güçlü bir iletişim kurup sayım ve skt kontrollerini disipline sokman harika bir başlangıç olur. Unutma yönetmek sadece sayıları değil insanları da kazanmaktır. Sence ekibini bu süreçte motive etmek için ilk adımın ne olmalı? 🎯📚
Sayıma da çok az kaldı
Hiç telaş etme evladım, düzenli skt takibi ve doğru görev dağılımıyla ekibini organize edersen bu sayımı başarıyla atlatırsınız! 🎓📚
10 günde yapılabilir mi diyorsun
Cevap
3Cevap
Hayırlı olsun mağaza nasıl bir mağaza
Tabi ki asla öyle bir şey yapmam
geçmiş olsun zor iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?