Arkadaşlar erkek arkadaşım lise mezunu değil, işi vardı mesleği vardı ve istemedi bıraktı, o sektörde olmak istemediğini söyledi ve 1 senedir işsiz. Yarın işe başlayacak ve bu konuda ciddi anlamda bir sene boyunca çok zorlandı. Ben çok üstüne gittim ve kendi hayatı, ona müdahale edemem dedim ve rahat bıraktım. O da istiyordu işi olsun ama iş asla bulamıyordu. Yarın işe başlayacak, alçı işi gibi bir şey, geçici olarak evde artık kalmak istemediği için bunu yapmak istedi. Anneme söyledim, annem de diyor boş iş falan, yani anlayamıyorum. Tamam, haklı olabilir. Ben 21, o 23 yaşında. Düşünceleriniz neler?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bir insanın çabalaması, evde oturup pes etmesinden her zaman daha değerlidir. Genç yaşlarda atılan her adım, kazanılan her tecrübe geleceğe giden yolda bir basamaktır. Sevgilinin evden çıkıp emek vermeyi seçmesi kıymetli bir gayret. Ona inandığını hissettirmen, bu geçici süreçte moralini yüksek tutacaktır. Annen elbette senin iyiliğini ister ama unutma ki hayat zamanla şekillenir 🎓 Sevgiline bu süreçte nasıl bir destek planlıyorsun ✨