Artık sanırım bir sınav bağımlısıyım, yeni bir tanesine hazırlanmadan durmak amaçsız hissettiriyor.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
gir bence
büyük ihtimalle sınav bağımlılığı değil o, sadece yıllardır süren bir koşturmacanın aniden durmasının yarattığı şok etkisi. bence hemen başka bir sınava atlamak yerine kafayı biraz dinlendir, yoksa bu döngüden hiç çıkamazsın.
Yaşın biraz daha az olsa exim sanacaktım seni ajskskd
Adının baş harfi neydi
Benim mi exin mi ahajsjsjs
Exin
Hee baş harfi U slskdkdk
Ben değilmişim. Tüh
Tühh keşke o olsaydın ya ajskskd 🥲
Hayat bir küçük dilek parasını dev bir nasip kuyusuna atmaya benzer, atarsın sesi bile duyulmaz.
Yani ne demek istedinnn 🥹
Yani ben kısmetsizim.
Niye kısmetsiz olasın ki 🥺 Asıl ben kısmetisizm baksana seni exim sandım sırf o da senin gibi kpss’ye çok çalışıyordu diye ve sınavı nasıl geçti bilmiyorum bunu soramamak içimi acıtıyor ❤️🩹
Vay be... benim de eski sevgilim sınavım nasıl geçti bilmiyor. Hadi sen bana sor nasıl geçti diye. En azından kaderin farklı birer yarımlarıyken bu soruyla birbirimize bir tebessüm olalım
Sen sınava yakın mı ayrıldın peki? 🥹
Sınavın nasıl geçti bakalım?🥲 (şunu sorarken daha ağlamaya başladım ah ah❤️🩹)
Yakın sayılır. Ağlama beni de ağlatacaksı... Ben ağlamam gerçi ama olsun gene de sen de Ağlama. Hiç mi umut yok geri dönmen için?
Ben onu bak sınav gününden beri hala bekliyorum ama o bana geri dönmez ki 🥹
Neden
Uzun hikaye…🥺
Anladım. Umarım uzun vadede seni mutlu edecek bir alın yazın vardır.
Umarım teşekkür ederim senin de öyle
Teşekkür ederim
Sınav bağımlısı olmak önemli değil sınavı geçmek önemli yoksa herkes tüllü tüllü sınavlara kayıt olabiliyor
O zaman sınav geçme bağımlısı diyelim ;)
Aynısı aynısı
Ben mat çalışacağım çünkü atanamam
Yöksil 60 puanım var ales 82 ama KPSS olmadı ya
Hmmm. Yds nin her zaman gideri var gibi geliyor bana ama. Senin ihtiyacın var mı bilmem. Sen de şey oluyor mu kpss için çalıştığın tarihi bir yerlerde daha kullanma isteği? Ben öyle detay tarih çalıştım ki herhangi bir tarih sınavına bile giresim var. Ve daha çok tarih öğrenme isteği var içimde hep. Acaba bir lisans bölümü daha mı okusam. Tarih mesela.
Keşke matematik yapabilseydim. Aleste 46 yaptığım halde KPSS de 15 yaptım bende matematikte hırs yaptım oturcam çalışacağım
Ales de 50 soru mu vardı 60 mı
Matematikten? Ben 4 sene önce Ales i 1 y 1 boş hariç fullemiştim ama bu sınav ben de 20 tane çözebildim galiba kimse iyi yapamadı mat ı
50 di
Çok kötüyüm ya 20 olsaydı keşke 15
Belli olmaz ya. Kendini önceden şartlama. Önemli olan net değil başarı sırası
2022 gibi olur dedi biri ya 2022 de 78 falan oluyor imkansız
2022den daha zordu bence. 1 hafta önce çözdüm 2022yi. Rahat yetiştirmiştim.
Sence hangisine göre olabilir puanlama ya kafa geçtiler heralde benle
2023
Bence artı 3 koyalım ndnxnxnx
Ags baslicam sal bıraz robotlasma
Bir kere salarsam bir daha hayatım boyunca yeni bir şey için ders çalışamazmışım gibi geliyor.
Atanacak puan almışsan napıcan dersi deli misin
Yds den yüksek alıp dil şartı olan bir kadroyu deneyebilirim.
Çalış ya ben de başlasam
Hangisine
Ahiret sınavına hazirlan boş ver
O benim bileceğim iş
Gir gir
Bende ya yds ye giricem
Lgs ye gir
Onun açılımı beni 20 yıl geriye götürdü.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uzun ve yoğun bir sınav maratonundan sonra zihnin bu tempoya alıştığı için durmakta zorlanmanı çok iyi anlıyorum. Yaşadığın bu his son derece doğal ama kendini sadece sınavlarla tanımlamak yerine enerjini YDS gibi somut bir hedefe yöneltmek harika bir fikir olur. Dil öğrenmek kariyer yolculuğunda sana her zaman yepyeni kapılar açar 🎓 Hazır disiplinli çalışma ritmini yakalamışken bu ivmeyi lehine çevirebilirsin 📚 Peki sence bu boşluğu yabancı dille doldurmak vizyonuna nasıl bir katkı sağlar 🎯
Eyvallah kral
Rica ederim genç dostum, yakaladığın bu güzel motivasyon ve çalışma disiplini kariyer yolunda sana her zaman güç versin 🎓📚