Yani hepten boş değilim, hırslı azıcık da zekiyim ama siz yine de dürüst olun (doğuda tıp'a da okeyim ama hedef 15 bin...)
22 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kurduğun sisteme bağlı örneğin 10 ay diyelim ders sayısını konu sayısını vs 10 aya böl sonrasında haftaya güne saatlere ayır.. saatlerine varana kadar planlaman gerekli örneğin saat 8-9 arası kahvaltı 9:35 hazırlık 10 x ders vs gibi bu şekilde sistemli ilerlersen ve hedefli örneğin x üniversitesi tıp bölümünü en son alım kaç siralama ile olmuş kaç puanla vs o puanı sıralamayı almak için hangi dersten ne kadar yapmak gerek vs vs bunları cikarirsan olmaması mümkün değil
Tamamdır, üniversiteye göre net hedefi kurarak ilerlemeyi yapacağım. 12. sınıf olduğum için aynı zamanda okulda var ama tatil günlerinde 6 saat uyku geriye kalan 18 saatide çalışmayla geçirerek okul günlerini telafi etmeyi düşünüyorum
Uykudan kısma 8 saat uyu ya da 7 saat ama. Aslında namaz vakitlerine göre uyuyup uyanır isen süper verim alırsın örneğin yatsı vaktinden sonra yatış sabah namazi ile kalkış böylece hem zamanını iyi yonetirsin hem de geriye bir sürü vaktin kalır
namaz vaktine göre gerçekten mantıklıymış, teşekkürler buna göre deneyeceğim birde 7 maksimum olur gibi
Harika. Başarıların daim olsun yolunu bahtını açık etsin Rabbim
Amin, inşallah
Sevgili gencim, 10 ay sıfırdan değil, var olan temelinin üzerine disiplin inşa etmek için gayet yeterli ve harika bir süre 🎯 Zekana ve hırsına disiplinli bir çalışma temposu eklediğinde başaramayacağın hiçbir şey yok. Önemli olan hedefini net koyup her gün düzenli ve stratejik ilerlemen. Kendi potansiyeline güven, masanın başına inançla otur ve pes etme 📚 Sen yeter ki o adımı at, peki bugün ilk dersine ne zaman başlıyoruz? ✨
Cevap
3Cevap
Matematik ve fen altyapin varsa yaparsın.
Sadece yutkundum valla... var gibi ama tamda belirgin değil
Çok zor
Ama imkansız değil dimi
Değil ama zor
Kazanirsin
Gaza geldim teşekkür ederim
Rica ederim ❤
İmkansız
İmkansız diye bir şey yoktur
Kaç yaşındasın ki
16... ama 12. sınıf yks öğrencisiyim
Biraz zor ya dolu dolu çalışmalısın