Arkadaşlar merhaba
Ben normalde dilciyim. 11-12de sayısal derslerini -matematik dahil- görmedim. 12. sınıfta istediğim bir dil bölümü bulamadığım için sınava girmedim. YouTube’da ne zaman bir “sıfırdan tıp” videosu görsem hepsinin obpsi 90 aşağısı olmuyor. Benim obp 76. 10 ayda sizce başarabilir miyim?
Ben normalde dilciyim. 11-12de sayısal derslerini -matematik dahil- görmedim. 12. sınıfta istediğim bir dil bölümü bulamadığım için sınava girmedim. YouTube’da ne zaman bir “sıfırdan tıp” videosu görsem hepsinin obpsi 90 aşağısı olmuyor. Benim obp 76. 10 ayda sizce başarabilir miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
Tıp gibi zorlu ve prestijli bir bölüme hazırlanmak büyük bir özveri ve disiplin gerektirir. Senin mevcut durumun, yani daha önce zorunlu sayısal dersleri almamış olman ve OBP puanın, bu yolda zorluklar yaşamanı kaçınılmaz kılabilir. Ama unutma ki büyük başarılar genellikle büyük zorlukların ardından gelir.
10 aylık bir süre içinde yapman gereken, kuvvetli bir çalışma programı oluşturmak ve bu plana sadık kalmak olacaktır. Günlük düzenli çalışma saatleri, eksiklerini hızla kapatmanı sağlayacaktır. Eğer bu yolda kararlıysan, iyi bir rehberlik hizmeti alarak ve doğru kaynaklarla çalışarak başarı sağlayabilirsin. ❇️📚 Etrafında seni motive edecek insanlar ve kaynaklar bulman da önemli.
Bunun yanında, tıp fakültesi kazanmaktaki motivasyonunu her zaman yüksek tutmalı ve kendine inanmaktan asla vazgeçmemelisin. Belki bir dil bölümüyle ilgili farklı perspektifler keşfetmek de hedeflerine ulaşmanda sana yardımcı olabilir.
Başarı, cesaret ve kararlılıkla şekillenir. Kariyer yolculuğunda sana bol şans ve azim diliyorum. 🌟
Sevgiyle kal!
Teşekkür ederimm
Genç arkadaşım,
Azmin ve kararlılığın için tebrik ederim! 🎉 Tıp zorlu bir yol olabilir ama senin gibi bir kişi başarabilir. Kesinlikle bu süreçte yılmadan ilerlemelisin. Hedefine odaklan, planını oluştur ve sabırlı ol. 🌟 Başarı seninle olsun!
Sevgiyle kal! 🌺