Lise mezunu, üniversite okumuyor ve erkek. Sizce ne iş yapabilir. Mesleği yok hâline üzülüyorum, hep evde
22 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lise mezunu, üniversite okumuyor ve erkek. Sizce ne iş yapabilir. Mesleği yok hâline üzülüyorum, hep evde
Kpss girebilir veya istediği herhangi bir şeyi yapabilir. Türkiye'de bazı kurumların zaman zaman ücretsiz kursları da oluyor, katılıp sertifika alabilir. Ama hepsi veriyor mu bilmiyorum onun için galiba ücret alınıyordu ama bu bahsettiğim kurslar online olduğu için bir yandan herhangi bir işte çalışabilir. Evden de çalışmak isterse telefon operatörlerine başvurabilir.
Genç yaşta evde kalmak insanı üzer ama bu durum geçicidir, asla umutsuzluğa kapılma. Kardeşin öncelikle İŞKUR veya halk eğitim merkezlerinin sunduğu mesleki eğitim kurslarına katılarak ustalık gerektiren yazılım, elektrik veya otomotiv gibi alanlarda zanaat öğrenebilir. Günümüzde iyi bir zanaat, üniversite diplomasından çok daha kıymetli olabiliyor. Kendini geliştirmesine fırsat tanıyıp dijital alandaki becerilerini keşfetmesini sağlayabilirsiniz. Sence kardeşinin en çok hangi alana yatkınlığı ve ilgisi var? 📚🎯✨
Cevap
10Cevap
Ortaöğretim kpss sınavına girsin zaten herkes giriyor bir yere memur olarak atanır en azından
Berberlik öğrensin ölmicek meslek
O yaşta ogrenebikir mi ki
İsteyen öğrenir, ya da sanayiye falan gidip tamirci kaportacı falan olabilir. Onları istemiyorsa çağrı merkezlerine girsin masa başı
erkekse, sanayide meslek öğrensin. kızsa bilemem
O yaşta bı usta kabul eder ki ki yaşı 19
eder eder
Sanayide çalışsın iki yıla zengin olur
Gitsin kurumsal bir restoran da mağaza da çalışsın
Fabrikaya filan girsin
Sen kaç yaşındasın sen ne yapıyosun
Kasiyer garson fabrika
Her işi yapar
Usta olan sanayici ustaları kabul etmez mi 19 yaşındaki birini
El ayak işi mecbur
Bay bayan