Eğitim & Kariyer 15 yaşında okulu bırakan kardeşimi hangi işe sokabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ne yapabilirim gelecek sahibi olması için Güncellemeler+1 yıl Kardeşim kız 15 yaşında okulu bırakan kardeşimi hangi işe sokabilirim? Cevapla İş Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
graywolf849 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Oto sanayi birde bıraktığına takılma Ablası açlıktan bitirmek cok basit hem lise diploması ikiside farkı yok ben açıktan lise okudum uzman çavuşum 1 0 Yorumla
Sneaky_Owl Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tekstil olabilir bu arada. İlk ay düşük maaş sonra da normal asgari ücret daha sonra da yükseliş var 1 0 Yorumla
mert3525 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Elektrik üzeri ya da torna üzeri gercekten bu meslekler bitmez ama elektrik üzeri verirsen ilerde kendi işini rahatça yapar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kardeşim kız Yorumla mert3525 +1 yıl İm ozman kuaför olur ya da İnternet üzeri ticareti ogret Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl çıraklık egiteme baş vurun hemen 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne çıraklığı ama? Çıraklık çok az veriyor diye istemiyor Yorumla emircan2001 +1 yıl olur mu dışardaki işlerden garanti hiç olmazssa maaşı var Yorumla emircan2001 +1 yıl ve devlet garantisi var. çünkü her yerede kız çocuguna iş yok. ama egitim merkezi bulur Yorumla Soran +1 yıl Ne çıraklığı mesela Yorumla emircan2001 +1 yıl YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI.KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ ALANI.GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİ ALANI. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla emircan2001 +1 yıl ne demek ama yinede kendi bilir. zorlamanıza gerek yok Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 843 cevap paylaştı. Berbere ver iş öğrensin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kız bu Yorumla anonimbirsey +1 yıl O zaman okumaya teşvik et Yorumla Soran +1 yıl Geçti artık. Açıktan zorla okuturum da iş konusu zor Yorumla
Ertser789 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl 101 e sok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O anlamaz o işlerden Yorumla Soran +1 yıl Kasada açık verir hep Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Oto sanayi birde bıraktığına takılma Ablası açlıktan bitirmek cok basit hem lise diploması ikiside farkı yok ben açıktan lise okudum uzman çavuşum
Tekstil olabilir bu arada. İlk ay düşük maaş sonra da normal asgari ücret daha sonra da yükseliş var
Elektrik üzeri ya da torna üzeri gercekten bu meslekler bitmez ama elektrik üzeri verirsen ilerde kendi işini rahatça yapar
Kardeşim kız
İm ozman kuaför olur ya da İnternet üzeri ticareti ogret
çıraklık egiteme baş vurun hemen
Ne çıraklığı ama? Çıraklık çok az veriyor diye istemiyor
olur mu dışardaki işlerden garanti hiç olmazssa maaşı var
ve devlet garantisi var. çünkü her yerede kız çocuguna iş yok. ama egitim merkezi bulur
Ne çıraklığı mesela
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI.
KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ ALANI.
GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİ ALANI.
Teşekkür ederim
ne demek ama yinede kendi bilir. zorlamanıza gerek yok
Berbere ver iş öğrensin
Kız bu
O zaman okumaya teşvik et
Geçti artık. Açıktan zorla okuturum da iş konusu zor
Berber
Kuaför