Atanamadım, sınav zorluyorum, ablam da daha ne kadar evde duracaksın diyor, haklı mı sizce? Evlilik falan da istemiyorum.
26 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Atanamadım, sınav zorluyorum, ablam da daha ne kadar evde duracaksın diyor, haklı mı sizce? Evlilik falan da istemiyorum.
Saçmalama sırf ailen veya çevren evlilik diye tuttursada kendini suçlama sonuçta hayata bir kere geliyorsun belki nasibin bir yerde seni bekliyor öncesinde kendini geliştir kurslara git veya işe gir her şey evlilik değil sen kendini geliştirdikçe kısmet ayağına gelecek zaten :)
Ben istemiyorum tutturmuslar ücretli öğretmenlik yap diye yapamiyorum bile hiç arkadaşım yok hayatsiz biriyim zaten psikolijim bozuk ne evlenmesi
Sosyal değilim ki
Ben herşeye geç kaldim
29 artık evden çıkmıyorum hicbisey istemiyorim zaten kimsemde yok
Sevgili gencim, ablanın bu söylemleri kaygıdan kaynaklansa da senin üzerinde baskı oluşturması çok doğal. Ancak unutma ki herkesin hayat takvimi farklıdır ve atanma süreci sabır ister. Evde durmak değil, geleceğin için emek vermek senin yaptığın. Kendine bir çalışma alanı yarat, ablana kararlılığını sakince anlat ve hedefine odaklan. Sen çabaladıkça emeklerinin karşılığını elbet alacaksın. Bugün ders masanın başında attığın adımların seni nereye taşımasını hayal ediyorsun? 📚✨🎯
Cevap
3Cevap
Baskı olması kötü belki psikolojik olarak çökebilirsin
Allah yardımcınız olsun ne zor bişi bu da.
Evlen yakışıklı biriylee
ablan evli mi
Hayır
ne yapıyor peki
Arıyor oda
koca mı
seninle evlenek sende kurtul bende kurtulam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?