Mühendis çatır çatır yapıyor matematiği, alıyor 90, ben çok zorlanıyorum ne yapacağım?
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mühendis çatır çatır yapıyor matematiği, alıyor 90, ben çok zorlanıyorum ne yapacağım?
Cevap
5Cevap
Niye canımsın oluyorsun ama biraz doğru kısmın var eğer kendini geliştirseydin ya da bir bir yerlere katılım sağlayıp kendini gösterebilseydin şu an bu soruyu paylaşıyor olmazdın
Ahaha çok fena ya. Tarih coğrafya ezberledim ben ordan kapcam (iibf mezunuyum)
90 üstü almamız lazım avukat nasıl 95 alıyor yaa 🤣🤣
Çok zor ya
Kader arkadaşım ya
Lisans sinava girecegim Bunun icinde muhendis mat ogretmeni sayisalci da var sozelciler de iyi tarih turkce yapiyor Ben esit agirlikciyim benim bilgi ise yaramiyor
Avukatlarda zehir gibi 95 alıyor
Of bacim nereden sectik bu bolumu
Muhasebeci olarak da calistim o da muhasebe haric her seyi yaptırdılar istifa ettim
Zaten lise de ticaret lisesine gidenler goturuyor isi bosuna okuduk
Evet iğrenç insanlar gerçekten varsa yoksa tanıdık, özelde iş imkanı yok, bir de neden 2 senede bir kpss çok saçma lisans çok zor, mali müşavirlik sınavı tırt kolay
Sadece matematik ile 90 alınmıyor
En azından 4 dersle oyuna başlar
Mühendis bir bireyin Tarih Coğrafyası olmuyor.
nasıl iibf okudun matematik yoksa
Her gün 10 kere oku iyi gelir inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim velhamdülillahi ala külli hal si-vel küf-ri ved-dal-al şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammed el-fa-ti-hi li-ma uğ-li-ka vel ha-ti-mi li-ma se-be-ka na-si-ril hakkı bil hakk vel hadi ila sı-ra-tı-kel müstakim ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mik-da-ri-hil azim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah ya muhsi cel-le ce-la-lu-hu el-muhsi cel-le ce-la-lu-hu allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem allahümme e-ri-nel hakka hakkan verzuknet-ti-ba-ah ve e-ri-nel ba-tı-la ba-tı-lan verzuk-nec-ti-na-beh allahüm-me-hir-li vah-ter-li vela te-kil-ni ala ih-ti-ya-ri allahümme el-him-ni rüş-di ve e-iz-ni min şer-ri nefsi allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tuh-ri-cu-na biha min zu-lu-ma-til ve-him ve tuk-ri-mu-na bi-nuril fehim ve tek-şi-fu ma-ha-fi-ye ve üb-him allahümme salli ala nuril envar ve sir-ril esrar ve tir-ya-kıl ağ-yar ve mif-ta-hı ba-bil yesar ve seyyidina muhammedi-nil muhtar ve ali-hil athar ve ashabihil ahyar adede ni-a-mil-la-hi ve if-da-lih sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi salaten tes-lü-kü-na biha meselike evliyaike allahümme salli ala seyyidina muhammedin ne-biy-yil üm-miy-yit ta-hi-ril mü-tah-hi-ri ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine ya rab-bel alemin amin allahümme amin.
Kocaelide hukuk çok mata gerek yok ki b grubu da zor işte a grubu full torpil delireceğim
Pardon kocaelide okudum diyecektim kafa gitti iyice
Sen de vatandaşlık yaparsın, tarih yaparsın bir şey olmaz
mühendis ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle haksız kelimelerle kendi emeğini sakın küçümseme sevgili gencim 🎓 Siyasaldan çıkan binlerce akademisyen, bürokrat ve yönetici gibi senin de önün son derece açık 📚 Matematikte zorlanman çok doğal, ama KPSS bir süreç yönetimidir. Eksik olduğun konulara odaklanıp Türkçe ve Sosyal netlerini zirveye taşıyarak o açığı kapatabilirsin. İİBF mezunlarının A Grubu ve B Grubu kadrolardaki avantajını sakın unutma ✍️ Şimdi söylenmeyi bırakıp planlı çalışmaya var mısın? ✨🎯