Transım ve asla ne arkadaş olarak ne de flört olarak sevilmeyeceğimi biliyorum. Üniversite başlıyor ve asla arkadaş edinmeyi bile düşünmüyorum ama yalnız olduğum için ağlıyorum da. Çözümsüz.
27 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Transım ve asla ne arkadaş olarak ne de flört olarak sevilmeyeceğimi biliyorum. Üniversite başlıyor ve asla arkadaş edinmeyi bile düşünmüyorum ama yalnız olduğum için ağlıyorum da. Çözümsüz.
ya çevrem hep bu tarz kişilerle doluydu neden sevilmeyesin biz şahsen çok güzel anlaşıyorduk şimdi üniversitede hepimiz bambaşka şehirlerdeyiz ama olsun bulursun
Yo yani benle suana kadar kimse flort vs etmedi 24 um ve artik insanlarla gorusmek istemiyorum. Benle sirf kiz arkadaslarimla flortlesmek icin muhattap oldu erkekler bugune kadar. Bundansonrada artik istemiyorum kimseyi sadece yalnizliktan mental sagligim bozulmaya basladi buna uzuluyorum o kadar.
çok istiyorsan eğer birini bulacağına inanıyorum ama yıpratıyorsa seni hiç gerek yok bu ülkede bukadar homofobik varken daha gayleri bile millet kabul edemezken transları kabul edenini bulmak çok zordur eminim
Biraz alakasız bir soru olacak ama trans olsanda kızlara mı ilgi duyuyorsun yoksa erkeklere mi? Kadınlara ilgi duyan transa hiç denk gelmedim belki sen ilk olursun
Erkeklere tabiki ama artik kimseye. cunku anketlerde sadece yuzde 3 erkek bi transla flort ederim demis. Yani sadece enfret ediyorum artik onlardan hoslanmak kendime hakaret gibi geliyo midem bulaniyo.
Sey trans degilim kadınsı gözükme istegim var ve kadınlara ilgi duyuyorum sayılırsa ameliyat vs olmadan farklı yollarla o fiziği hedefliyorum
Gerçekten mi, kaç yaşındasın peki?
@Barbierkek
burada demesem olur mu sonra herkes profilden erişebiliyo
Evet cidden öyle ama kalıcı pek bir şey istemiyorum
Sevgili gencim, hissettiğin bu korku ve kaygı çok anlaşılır fakat geleceğini şimdiden olumsuz senaryolarla sınırlandırma 🎓 Üniversiteler, hayatın çok farklı renklerini barındıran, zihinlerin ve kalplerin genişlediği özel alanlardır. Sen kendi özgünlüğünle varsın ve doğru insanlar seni tam da olduğun gibi sevecek 📚 Kendine haksızlık etme ve insanlara seni tanımaları için şans ver. İlk adımı atmak için hangi kulübe katılmayı düşünüyorsun ✨
Cevap
11Cevap
Yaaa üzülme umarım seni anlayacak saygı duyacak arkadaşlar edinirsin ve umarım fobiklere denk gelmezsin
Yo hazirlik okudum ve ben arkadas olmak istedigimde bile birbirlerine gosteriken degeri gormedim. Masaya oturan erikeklerse bana dogru bakmaya bay bay demeye bile tenezzul etmediler. neyin ne oldugunu biliyorum artik gidip kendimi asagilatmak istemiyorum ama yalniz kalmaj da uzucu iste cikmazda hissediyorum bunun icin
Transı babası bile sevmez, elalemin herifi niye sevsin
Bende kimseyi sevmiyorum soeun yok ve neden her trans sorusundasin?
Kendisine öyle ada baksana
Canım benim nolusa olsun cinsiyet ameliyatı önermiyorum ve insanların ne diyip ne denediğini takma
Hayır tabiki sevileceksin ama trans olma sebebin burada bence uzun vade ilişki hedefin varsa önemli eğer keyfiyetten trans olduysan o zaman biraz sıkıntı olabilir ama ciddi bir durumun varken trans olmuşsan normal karşılanır bence.
Hayır seni seven deger veren birini eninde sonunda bulacaksın arkadaş olarak konuşabiliriz istersen
zaman herşeyi gösterip öğretitor insana
Gosterdi. Is disinda insanlarla asla muhattap olmuyacagim. ne kiz arkadas best friend nede flort. herkesden nefret ettim midem kaldirmiyo artik bu kadar vicdansiz fasit bi toplumu. Allah belasininversin herkesin
Tamamda ne alakasi var cikarla. Toplumsal siddet bunpoltij bi durum.
Politik *
emim ol çıkar ve menfaat dünyasındayız sadece insanların sana karşı mı öyle olduğunu düşünüyorsun?
kimi çıkar peşinde, kimi sana ulaşamayacağını düşündüğü için uzak, kimi millet ne der düşüncesinde, kimini çevresindeki kızlar manipüle ettiği için uzak ama içten içe seni tanımak senle takılmak birlikte olmak isteyenide çok
Soyle soyleyim gectigimiz sene 30-40 tane erkekin de oldugu bi okul takimi kulubunde mecburen is yapiyidum ve o kadar ksiiden bi tanesi bile benle flort vs etmedi. yani hepsinin benden cirkin iri yari sevgilileri oldu sonra, oyle bi asagilama bu bende kimseye merakli degilim ama uni ortamindaki bu kadar adam genc sonucta hic mi biri yazmaz. Kast ettgigim bu ayrimcilik en cirkin kiz bile kiymetli oldu benden
Peki sen en cokmhangi sebepten yalniz oldugumu dusunuyosun
hayır mukemmelsın sacmalama
Normalmiş gibi davran bulursun
Yurt disina tasin
Zaten almayda okuycam
Iyi o zaman soeun yok
Asko yurt disina at kendini ne yapip edip orada bir nebze rajat edersin
Tamamda sorun rahat etmek degilki beni kimse sevmez uzayada gitsem bu biyle anketlerde yuzde uc transla flort ederim diyen erkek
Olduğunu söyleme
Yankiz ol
Yanlizim zaten mal soru zaten bu
Mal trans olmasaydin
Ay bana geliyolar gece gece
Kadin varken ne isim olacak seninle
Soruyu okumadin herhalde ben zateb yalnizligi sectim soru bu ve sana herhangi bi talebim olmadi. Mutluluklar
Iyi geceler
Trans olmasaydın
Ne kadar zekice bi fikrimis e*kek. ben bunu altincu siniftan beri dusunememistim
Bana erkek diyene bak sanki kendi kadın aw ahsnsnhshshs
Neden burdasin? Kimligime saygi duymuyosanneden seni bu soru ilgilendiriyor?
Noldu e*kek diyordun saygı mı bekler oldun
Yo zamanini bosa harciyosun. Ha tabi senin gibiler icin aglayan ve birinden bi fikir almak icin umutsuzca bekleyen depresyonda bi insana haakret edip mutlu olurlar sadistsin cunk bundan haz aliyosun. Toplumsal olarak dezavantajli depresyonda bi insani daha da uzmek seni mutlu ediyor kisiliksiz bi zavallisin. Benden daha cok yardima ihtiyacin var Tanri vicdan nasip etsin
Durduk yere kafanda kurduğun şeylere bak, bilmiyon ki trans arkadaşlarımın ve partnerlerimin olduğunu. Sana olmasaydın dedim çünkü bu zorunluluk değil bir tercihti. Guzluden çıkıyorum yaz seni ne kadar anladığımı gör Tanrı bak nasıl vicdan verie o zaman sana
trans sevilmez mi ya
Ben seviyorum trans
Elbet olur birileri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?