Dayanamayıp bunalıp işi bırakayım istiyorlar. Sendikaya söylesem daha kötü olur diye korkuyorum, ne yapacağım ben?
29 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dayanamayıp bunalıp işi bırakayım istiyorlar. Sendikaya söylesem daha kötü olur diye korkuyorum, ne yapacağım ben?
Abartmadan belli bir sayıya sabitle ne fazlasını ne de azını yap. Sendikaya da muhakkak bildir. Eski çalışanlar normalde bu tufaya düşmezler. Bilerek belli bir sayıyı geçmezler ki sonradan rahat etsinler.
şef 1 saat basimda durdu sayı aldı gitti hep bunu yapicaksin diyor
Şef çok biliyor. Diyeceğim lafı burası kaldırmaz. Araba olsa bir saat son gaz gitsen şişer yavaşlar. Oluru bu de geç.
Sayı alacakları zaman işi biraz ağır yap.
Tüm yükü omuzlarına aldığını hissettiğin bu anları çok iyi anlıyorum. Ancak tecrüben seni ezmek için değil değerini göstermek için bir güç olmalı. Haklarını bilmek ve sınırlarını sakince çizmek profesyonelliğin ilk adımıdır. Sendika senin hakkını korumak için var, korkuyla geri çekilmek yerine usulünce iletişim kurmayı dene. Kendi emeğine saygı duy ki başkaları da duysun. Sence yarın yöneticinle sakince konuşup makul bir denge talep etmeye ne dersin? 🎓📚✨
Cevap
5Cevap
Yapabildiğin kadar yapacaksın eski eleman olman birşeyi maks düzeyde üretmeni sağlamaz, yaptığını düzgün yap yeterli
savunma alirlarsa ne olucam ondan korkuyorum?
İşini yaptıktan sonra kim neden savunma alsın ki sakinlikle süreci yönet
her saat rekor sayi bekliyorlar. ayni tempoda calismak mumkun degil yani. tamamen bir amac icin yapilan birsey
Her saati düşük tut ya da stabile al başka birşeye gerek yok sanıyorum
benim merak ettigim şu. şef geldi başımda durdu saatlik 150 aldı. ben diger gunler 100 yaparsam ne olur?
hedef 160 ama ben 100 yapiyorsam ne yapabilirim
Belki de tazminat alma diye mobbing yapiliyordur dikkat et
bu durumda ne gibi şeyler olursa tazminat alamam?
Eski elemansan ve senden yüksek performans istiyorlarsa, senden onlardan yüksek zam isteyeceksin
Zam yüksek diye yapıyorlar zaten bro
Maaş ne kadar?
80bin net kanka
Elinden geldiğini yapmaya çalış
dayanamicagimi bildikleri icin rekor sayi istiyorlar cok zor. mutsuz olmaksa dahada zor
Ne yapacaklar ki? İşten çıkarırlarsa bir ton tazminat öderler. Gerekirse mahkemeye verir, faiziyle alırsın.
uretim hedeflerini yakalayamadim diye cikarirlarsa tazminat hakkım oluyor mu yinede
Olur tabi, sen robot değilsin.
sagol dostum
Basit, yapabildiğin kadar yapacaksın.
O da performans dusuk diye kendi çıkaracak.
Tazminatını alir çıkarsın, başka işe girersin.
amaçları zaten tazminatı mı veripte çıkarmak. performansi dusuk diye cikarirlar mi sence ve tazminat verirler mi?
Onlar çıkardığı zaman verecekler mecbur. Performanstan çıkarabilir ama sen insanı şartlarda üretim yapıyorsan senden afaki sayı isteniyorsa. Bunlarla ilgili de delil toplayıp, çıkıştan sonra dava da açarsın. Haksız yere işimden oldum diye, ya manevi tazminat talep edersin ya da işe geri alırlar. Win, win.
performanstan cikarirlarsa tazminatımı yakabiliyorlar mı peki?
Yakamaz, nereye yakıyor. Diyorum ya ispat lazım. İş yavaşlatma modunda değil. Olabilir en sağlıklı, süreçte çalışsan. Bahane gösterip, öyle atsalar bile mahkeme yoluyla yine alırsın. Lakin duruma şahit istenir veya delil istenir.
delil yoksa veya şahit yoksa yandık desene amaclari zaten tazminat veripte yollamak ya
Ben eski elamanim itke üretim yok takiliyom içerde hep lak lak
sendika var mi
Yok ama rahatım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?