Fabrikada İş Sorunları?

İlk olarak Selamün Aleyküm Dostlar ben 19 yaşında fabrikada çalışan biriyim daha öncede stajyer olarak çalıştığım için bu fabrikada çalışmaya karar verdim ama insanlar bana durduk yere hatam olmamasına rağmen hakaret ediyorlar küçük görüyorlar yaşımdan dolayımı bilmiyorum ama ben yapısı gereği sessiz biriyim, eğer biri bana yanlış yaparsa yüzüne bile bakmam selam vermem sallamam açıkçası kalabalık ortamları sevmem işimi yapar geçer mantığında biriyim örnek olarak cumartesi günü yerimde çalışırken amir gelip takım liderine benim hakkımda hakaret etti bende benden üstün diye ses çıkarmadım ama bu durum 3 aydır en çok böyle stajyerkende hakaret ediyorlardı sessiz durdum stajimi bitti ve üretim bölümüne geçtim burdada aynı şeyler oluyor artık hayattan o kadar nefret ediyorumki ne yapacağımı bilmiyorum insanlardan nefret ediyorum beş parmağın beşi bir değildir tabi ama niyeyse bana hep kötüleri denk geldi ama genel olarak üretim mühendisininde çok şikayetini duymadım hakkımda beni övdüğünü bile duymuştum serviste bazen i*t*ihar etmek tek çözüm gibi geliyor hayatım hep acı içinde geçecek gibi hissediyorum sevgilim olacağını bile inanmıyorum.
Fabrikada İş Sorunları?