Benim için kariyer daha önemli ya. Kendimi geliştirmek için çok uğraştım, devam etmeyi düşünüyorum. Çok kültür, etkinlik vesaireye katılıp üniversite kazandım, 3 dilim var. Bunu devam ettirmek istiyorum.
29 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Size değer veren bir insan kariyerinizi bekletemeyeceğinizi ve işleri raylara koyana kadar beklemek gerektiğini bilir.
Sen her şeyini bırak yalnızca evliliğe bak diyen insanla da sonuç hüsran olur. Eş adayınız, sizin dönem dönem önceliklerinizi bilmeli ve hareketini buna göre etmeli.
Çok doğru
kariyer doğru kişi karşımıza çıkarsada ikisi birden
ama benim tercihim kariyer yapıp kendimi geliştirmek ve olası birr ilişkiye hayatım hakkında sorun taşımamak olurdu
Evet bence de evlilik kafes olmamalı
Sevgili genç dostum, başardıkların ve vizyonun gerçekten takdire şayan 🎓 İkisi birbirinin rakibi değil, hayatın farklı alanlarındaki zenginlikleridir. Fakat senin yaşındaki dinamizm, öğrenme arzusu ve attığın o sağlam temeller şu an önceliğinin akademi olması gerektiğini söylüyor 📚 Kendini inşa ettiğin bu değerli dönemde hedeflerinden taviz vermeden ilerlemek en doğrusu 🎯 Söyle bakalım, şu an dördüncü dili öğrenme planın var mı ✨
10 yıllık chefim. Resim çizmek ve reklam işlerinden editleme shoplamadan da anlarım
Ne harika bir çok yönlülük! Sanat ile mutfağı birleştirmek vizyonunu daha da besler evladım, başarılarının devamını dilerim 🎓📚
Cevap
11Cevap
Evlenenip 2 çocuk yapıp ayı olup hamur işi yiyip terli kilotlu çorapla altın günü yapmak daha önemli
bunun genel geçer bir cevabı yok hayat senin seçim senin genç
Sonuyok bunun evliyken de karıyer yaparsın
Karıyer, sen çalışırsın kari yer
Evlilik bence, kariyer var zaten
İkisi de önemli
Hadi bakayım atomu tekrar parçalayacaksin
Hahahaha
Kariyer çok daha önemli
Kariyer uğruna bu yaşa kadar sap kaldık be bacım
Kariyer
Dava adamı olmak önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?